Clorox Bleach?Eh bukan bukan!

Hahaha..just nak share ape yang aku dan cg Fly tgh tonton skrg….there’s an ungrown child inside me…selain cite ni, aku juga suka Inuyasha dan xxxHolic!Sekarang Cg Fly pon dah terjangkit tgk Bleach ni.Sekarang baru sampai episod 20, season 1!

6 Comments

  1. izan ishak said,

    January 29, 2010 at 12:43 pm

    xpe2…org dewasa mana yg xsuka tgk katun kan!… eh salah la…anime jepun..hehe

  2. CatlinaFly said,

    January 29, 2010 at 1:40 pm

    izan: hehehe sy tgk pun pilih2 gak la…anime ni byk jenis..kita tgk yang versi U jelah🙂 hik bik

  3. Hanz said,

    January 30, 2010 at 4:22 am

    i've tried to watch Bleach few times tapi takleh masuklah..maybe sebab tak faham since tak mengikuti…at most nowadays sometimes Naruto, Detective Conan & Atasinchi…my hubby download the whole episode Prince of Tennis..tapi itupun i x berapa suka..guess i'm just a die-hard fan of Inuyasha…

  4. January 31, 2010 at 9:46 am

    i tgk bleach dr sebelum kawin, until dah ada miya..hahhaaha…mmg menurun la minat anime kat miya.miya punye fav anime:1) ichigo machimaro2) bottle fairy3) azumanga diyohand many2 works by studio gibli..mama dia lak nak muntah kena ulang pasang citer sama…

  5. CatlinaFly said,

    January 31, 2010 at 2:53 pm

    hanz: hihi sebelum ni tak amsuk gak tapi SIL yang keje KL suke bwk balik manga nye…sy baca smpi episod 16 masa dlm pantang tu ari..baru skrg ni nak start over balik…dah abis tgk season 1 sekarang, tggu download season 2 pulak..hanz, sy pon kipas susah mati inuyasha..cuma belum abis tgk lagi final act tu!🙂

  6. CatlinaFly said,

    January 31, 2010 at 2:59 pm

    mama miya: hehehe ade geng!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: