Dan jawapannye ialah….

Dalam gambar ni aku tgh menjahit (suture) luka pembedahan laparoscopy utk program pembiakan (permanian beradas intrauterine – intra uterine artificial insemination)kambing Boer. Luka ni kecik je, sebesar lubang 5 sen dari tebukan alat laparoscopy.


Oleh kerana tiada seorang pun menjawab dgn tepat, aku pilih yang sipi-sipi lagi nak kena…so…the winner is Mommy Qastalani!Jawapan dia agak berkaitan iaitu “kambing” dan “beranak”,serta merupakan antara yang terawal meneka.Memandangkan subjek pembedahan kecil ini ialah kambing dan the aim of this surgery is to impregnate and getting a baby goat, so there you have it!Tahniah Qas!Email me your add ok..nanti sy pikirkan nak beli hadiah ape yek..:).Buat yang sudi meneka, terima kasih :)…Oh ye, kambing itu dibius ok..no pain!

9 Comments

  1. January 29, 2010 at 1:32 am

    u suddenly remind me seeing sorang doctor ni nak buat roast turkey..lepas letak stuffing, dia jahit cam lepas bedah org..siap pakai glove bagai..hahaha

  2. Ely Hasrul said,

    January 29, 2010 at 1:39 am

    hahahah time m.qastalani jawab.. i cam.. huh kambing? hahaha ropenye betoll..wahh ija, doctor tuh dh terbese lah tuh.. sure turkey dia santek aje hehehe

  3. CatlinaFly said,

    January 29, 2010 at 1:46 am

    mama miya: iye? hahahaha padahal nak makan jugak roast turkey tu..

  4. CatlinaFly said,

    January 29, 2010 at 1:47 am

    ely: hehehe maybe sebab dia tahu sy keje bhgn kamben hehehhe🙂

  5. Miss Q said,

    January 29, 2010 at 1:53 am

    i won i won! haha. comel je buat roast turkey dengan begitu berhemah!

  6. January 29, 2010 at 2:20 am

    hah?ngerinya tgkehehe..den takut darah!

  7. CatlinaFly said,

    January 29, 2010 at 2:37 am

    qas: tahniah!

  8. CatlinaFly said,

    January 29, 2010 at 2:37 am

    rose: ala tak bnyk darah la rose🙂

  9. Anonymous said,

    February 22, 2010 at 2:37 am

    Terima kasih atas maklumat menarik


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: