Kegilaan mama…

Cerita basi sebenarnye..Ahad lepas, gi Tesco beli barang dapur…sejak ade E-ein ni kan, setiap kali shopping mesti terselit selai dua baju utk E-ein. Lepas beli brg2 keperluan, belek2 bhgn baju baby. Terus tersangkut..lagipun byk dah bju jalan2 E-ein dah kerap pakai dan dah jadi basahan. Aku rasa, mommies kat luar sana pun macam aku, excited dan suke beli baju baby/anakπŸ™‚

Sweater deep pink di hujung kanan tu ade kembarnye yang kaler biru kat Kuantan, Pahang…hihi..

Dan sekarang, aku jadi gila leg warmers lak!Baru order today dgn satu blogshop ni, BabyStuff2u….sayangnye pattern colourful stripes yang aku nak takde, dah sold out. yang aku baru booked, colourful polkadot dan little cars.

yang aku beli…(tgh)yang aku beli..(kiri sekali)

yang aku berkenan tapi dah sold out..huhu..

Baby legwarmers ni boleh juga dipakai as arm warmers, kalau nak pakai sedondon dgn anak2 pon bleh….so sweetttttt!

Kredit: to BabyStuff2U..pinjam gambo ek Leen?

16 Comments

  1. February 4, 2010 at 4:55 pm

    comel nya warmer

  2. Miss Q said,

    February 4, 2010 at 11:47 pm

    Awww.. sweater nye geng dengan E-Ein ye?!

  3. mummy_ayu said,

    February 5, 2010 at 12:40 am

    ah ah..sweet la warmer tu..nak gak la try for iris..bab bebaju tu memang diakui..tambah tambah baju baby girl..geram sangat kan?ada aje yag 'ter'beli! he he he

  4. Uda said,

    February 5, 2010 at 12:54 am

    warna sweet2.. mesti comel bila e-ein pakai

  5. nasazfrog... said,

    February 5, 2010 at 12:57 am

    skang ni mmg musim blogger beli online ek,, bagus jugak tu,, tgk pun cantik gak..πŸ™‚

  6. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 1:17 am

    γ‚ͺテヒダン : wahahahai tak paham!πŸ˜‰

  7. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 1:17 am

    siti: kalo mia pakai bertambah comel baby warmer tu tau hihi

  8. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 1:18 am

    qas: ahhaaaa..betul3!πŸ™‚ mesti sweet je kalo dapat amik gmbro dak tecit berdua ( suyin dan cotek) ni pakai sweater tu hihi

  9. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 1:24 am

    mummy _ayu: try jgn tak try!πŸ™‚

  10. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 1:24 am

    uda: kalau tween pakai musti comel!πŸ™‚

  11. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 1:25 am

    naza: hehehe sy mmg suke beli online, jimat tak yah gi supermarket/shopping mall

  12. mummyseri said,

    February 5, 2010 at 1:44 am

    hehe samalah..kite pon suke beli baju je..kalo anak pomuan ni mmg cantek2 bajunya kan….

  13. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 1:48 am

    seri: haha..rambang mata weh!

  14. MamaCira said,

    February 5, 2010 at 2:08 am

    cat semua ibu sama wei..Hehehe..aku pun cam ko jugakdulu pegi bahagian kita jeskrg ni gi bhgn baby jebiar baju kita xdejanji baju baby adaheheherasa x sedap hati kalau x belikan apaΒ² kat anak!kan kan kan??*aku beli tight kat pasar malam je, RM25 untuk 2 helai. Mmg cantikΒ²..

  15. CatlinaFly said,

    February 5, 2010 at 7:55 am

    fareeni: aha..yang ku beli kat online shop ni rm22 for 2 piece..campur postage lebih kurang rm26 for 2piece lah!πŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: