Baby leg warmer crazee…

Aunty2, E-ein kan nak share dgn aunty ni..Mama saya tgh excited, baby leg warmer yang dia order dah sampai..syaya pun syuke juga…lawa2..mama kata ini baru first batch..ade lagi pas ni..waaahhh!Mama beli kat sini.

Eh mama nape amik gambar kaki E-ein je?
Gambar2 kat bwh ni, amik dlm kete otw balik umah tok makan petang tadi.E-ein duk umah tok mak mulai mlm ni sebab esok Mama nak gi seminar kat UPM,Serdang..lusa baru mama balik…

Gmbr kaki lagi.Sama tak?

Mama kata membaca amalan mulia, sebab tu E-ein suke baca buku kat mana2 je..

E-ein rindukan mama lah nanti huhu…(abaikan kain buai tu, E-ein wat main jap dlm kete hehe)

8 Comments

  1. indahhouse said,

    February 10, 2010 at 3:02 am

    salam kak catlina,cantik baby warmer tu. sesuai untuk baby yg suka pakai gaun. teringat anak sedara saya.

  2. Ain said,

    February 10, 2010 at 5:50 am

    memang cute dan chomel bila baby pakai….bagus jugak utk protect lutut dia…dulu tak sempat nak beli utk kids akak sbb masa tue akak tak pernah tau adanya leg warmer nie…

  3. CatlinaFly said,

    February 10, 2010 at 6:52 am

    indahhouse: hehe ape lagi, cepat beli bagi anak sedara!

  4. CatlinaFly said,

    February 10, 2010 at 6:52 am

    kak ain: bukan utk baby je kak, toddler, kids dan adult pun boleh pakai, one size fits all!

  5. tchersally said,

    February 10, 2010 at 9:01 am

    comelnya dierrr…

  6. February 10, 2010 at 9:52 am

    cantik nya baby warmer tuh..i like!adult pun leh pakai?

  7. February 11, 2010 at 12:31 pm

    Dahbesarrrr dah eain yerr

  8. MamaCira said,

    February 12, 2010 at 8:19 am

    tomelnyaaa e'ein!!seswai sgt pakai leg warmer tu..free size ke cat??nak belikan cira gak..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: