Vote for Us!:KedaiGambarKami


Salam kawan2…entry ni ditujukan khas buat pelanggan2 KedaiGambarKami dan juga bakal2 pelanggan kami🙂. Malaysian Online Baby Shops (MOBS) telah menganjurkan MOBS Buyer’s Choice : BEST ONLINE BABY STORE yang akan tamat pada akhir Februari 2010. Dan minta jasa baik para customer samaada yang pernah beli photobook atau blog header, utk singgah ke sini (atau klik logo di bawah utk vote kami seikhlas mungkin berdasarkan servis yang anda terima dari kami)…Teruskan scroll entry ini, ade freebies utk voters KedaiGambarKami!

Anda cuma perlu nyatakan seperti berikut:

Just leave a comment here with…(boleh copy paste yang kat bwh ni..)
Store Name : KedaiGambarKami
Store Website :
http://kedaigambarkami.blogspot.com
Store email : catlina7@yahoo.com

Your Name :
Your email :
Tell us WHY you vote them?
(reasons like super friendly seller, very cheap price, huge variety of choices, always giving free gifts, etc etc.. you get the drift)

I will be taking nominees till end of Feb 2010.
So you have plenty of time to nominate.

Even if someone has already voted that store, nominate them again if you think they deserve it.

By the way, you can nominate more than 1 store.
Nominate as many as you like🙂

So keep those nominations coming in.
Remember, this is for baby/kids/maternity stores in Malaysia only ya.. hehehe.

Thank you for being a part of MOBS !!!

“The best part is bukan sahaja best sellers/shop yang dapat high votes akan win this MOBS Buyers Choice,pengundi juga akan berpeluang utk menang!

Dan …KHAS BUAT VOTERS, lepas vote, sila tinggalkan komen (& email anda) di sini dan sy dengan berbesar hati ingin memberi hadiah kepada supporters kami iaitu berupa customised blog LOGO bersaiz 125×125 beserta coding percuma utk blog/blogshop anda!”

Contoh-contoh blog logo:

24 Comments

  1. mummyseri said,

    February 8, 2010 at 11:22 pm

    Salam..catlinakite da vote🙂..good luck ye..

  2. firahadifa said,

    February 9, 2010 at 12:15 am

    i pon da vote.. all da best!

  3. mamaaerish : said,

    February 9, 2010 at 12:20 am

    slm,eb da vote… gd luck dear… (",)

  4. CatlinaFly said,

    February 9, 2010 at 12:26 am

    mummy serifiradifamamaaerishterima kasih byk2 (hug hug)nanti email sy berkenaan blog logo, nak kaler ape dan ade gmbr tertentu tak nak letak kat situ😉

  5. desirequeen said,

    February 9, 2010 at 1:39 am

    dah vote for u… good luck my dear

  6. mummy_ayu said,

    February 9, 2010 at 1:46 am

    dah vote dah cat….good luck dear!!!

  7. NURUL said,

    February 9, 2010 at 2:35 am

    Mai…nurul da vote… ;)*CD gambo tu kan, nurul buat month by month…nak mintak mai tulun pilih pic2 yg terbaik utk photobook tu, leh x?sbb ada some pic yg kabur2 etc….buleh??;)

  8. CatlinaFly said,

    February 9, 2010 at 3:02 am

    nik: terima kasih🙂

  9. CatlinaFly said,

    February 9, 2010 at 3:02 am

    mummy_ayu:🙂 tq tq😀 nti sy contact by email k?

  10. CatlinaFly said,

    February 9, 2010 at 3:05 am

    nurl: no prob🙂 boleh2 y sy pilihkan gmbr terbaik nanti ye

  11. ezan said,

    February 9, 2010 at 7:06 am

    of course la vote kan.. hehehehe… i'm done! good luck!

  12. CatlinaFly said,

    February 9, 2010 at 7:17 am

    ezan: macih! nanti sy email k..

  13. unlisted_one said,

    February 11, 2010 at 5:09 am

    kalau tak pernah beli ape2, boleh vote ke Catlina?

  14. CatlinaFly said,

    February 11, 2010 at 1:45 pm

    nia: oh, boleh , tapi terpulang..nia boleh komen maybe pasal blog layout user friendly ke atau ape yang nia rasa yang best kat blogshop sy ngeee..

  15. h4ni3 said,

    February 13, 2010 at 8:56 am

    cat.. dah vote jugasemoga vote ini membantu untuk kemenangan kedaigambarkami :)good luck cat!😀

  16. Ain said,

    February 17, 2010 at 3:13 am

    gud luck cat….

  17. February 17, 2010 at 4:30 am

    yana dah vote😀

  18. February 17, 2010 at 5:40 am

    Dear catlina..good luck for this contest.kita pun dah vote.suka if kekawan kita menang!

  19. February 17, 2010 at 9:15 am

    dear kak ainyanamariathanks a lot..sy hargai sngt2 dan moga2 salah satu voters kedaigambarkami juga berjaya meraih hadiah dlm MOBS voting ni…dan sila emel ke catlina7@yahoo.com utk redeem logo anda..ye? thanks again..

  20. mommyYen said,

    February 18, 2010 at 3:04 am

    hi catdah vote,gud luck ya..

  21. CatlinaFly said,

    February 18, 2010 at 5:50 am

    yen: macih ye, nanti sy email u🙂

  22. chugie said,

    February 18, 2010 at 6:40 am

    hi cat, sy dh vote tuk awk.. hope awk menang ye.. nnti kite try uar2 kan tuk vote awk dlm blog ek..

  23. February 19, 2010 at 3:56 am

    chugie: terima kasih!love ya!

  24. ~~@lyci@~~ said,

    February 22, 2010 at 8:17 am

    salam…alycia dah vote.. gud luck cat😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: