On hiccup, blogger friends and blog logo ;)

Hic…masa aku taip ni..hic..aku dilanda hiccup yang amat teruk..hic…dah dua kali kena today, minum air, ilang jap pastu dtg balik..agak2 nape ye huhu takkan nak membesar lagi?hic hic hic!Dan semalam gi Serdang dan Putrajaya, ade jumpe 2 org blogger masa ke sana..next entry aku cerita ok?
Oh ya kat bwh ini pula blog logo, blog badge yang sempat aku siapkan dlm 2-3 hari ni.Berminat?tgk entry kat atas tu ye?Kalau bukan buyer pun boleh, cuma emphasize apa yang korang suke ttg blog KedaiGambarKami..promote, jgn tak promote!😉

6 Comments

  1. MamaCira said,

    February 12, 2010 at 8:17 am

    nak membesar ar tu cat!lawak statment ko tu…hahahaha…kalau baby..petuanya letak kertas kat dahi..kejap je hilang..tapi takkan nak letak kat dahi ko lak?x dapat aku bayangkan!!!

  2. Uda said,

    February 12, 2010 at 12:45 pm

    hehehe.. nak membesar??? tak kan tak habis membesar pulok..kena minum air banyak kot.. sebab minggu ni.. cuaca panas sangat..

  3. kakchik said,

    February 12, 2010 at 2:48 pm

    orang tua-tua ajar kalau hiccup, letak tisu lembab kat dahi. kakchik tak pernah cuba tapi cik abe pernah kena hiccup dan kami buat petua tu, menjadi tapi takdelah serta-merta hehe.

  4. CatlinaFly said,

    February 16, 2010 at 1:39 pm

    mama cira: ataupun nak mengecik hehehe rasenye petua tisu tu utk baby je kot, tak penah try pulak🙂

  5. CatlinaFly said,

    February 16, 2010 at 1:39 pm

    uda: maybe kot, mmg sekarang ni musim kering, kat kluang air dah start kena catu..huhu

  6. CatlinaFly said,

    February 16, 2010 at 1:39 pm

    kak chik: hihi ok next time leh try😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: