Hantar E-ein ke rumah tok

Today, kami balik ke Kluang tanpa E-ein, … E-ein akan berada kat umah tok mak/tok bah smpi hari Jumaat.Aku ade seminar kat Penang..akan bertolak lusa…outstation lagi…demi kerja., kena tinggalkan anak wpun tak sanggup huhu…

Masa nak gerak balik tadi, E-ein nak ikut, pastu tok bah ajak naik moto, mmg kesukaan dia lah tu..E-ein duk umah tokmak baik2 eh..auntie kan ade leh main sama2…

Gmbr minggu lepas, baru sempat nak upload..

Bye mama!

19 Comments

  1. chugie said,

    February 21, 2010 at 9:08 am

    alahai.. mama dan e-ein berjauhan lah ye.. xpe2.. kejap je tu..

  2. Fely said,

    February 21, 2010 at 10:40 am

    Alahaiiiii…comelnya e-ein duduk motor ngan atuk dia tu! She's growing up real fast Cat! I remember when I first stumbled upon your blog, she was very small. Look at her now…all big and beautiful! Geram nengok pipi cute tembam tu! X

  3. Miss Q said,

    February 21, 2010 at 1:03 pm

    gong abes muka naik moto. QZ kalo naik moto, muka kecut aje

  4. mommyYen said,

    February 21, 2010 at 1:50 pm

    sukaa e-ein naik moto,dah lah cute miut tu cat..adohh eh,geram tgok pipi dia..

  5. h4ni3 said,

    February 21, 2010 at 1:58 pm

    macam frequent jer cat outstation..cian si kenit kena tinggalhuhu

  6. ezan said,

    February 21, 2010 at 3:12 pm

    eein advance berani naik moto… suka je dia… i like!!!

  7. Nadiah Sidek said,

    February 21, 2010 at 4:33 pm

    dpt naik motor terus lupa nk ikut mama ye..hehe

  8. firahadifa said,

    February 22, 2010 at 1:11 am

    e-ein??? nama like my best friend name.. kekekeke..

  9. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:14 am

    chugie: kalo ikutkan takmo gi huhu..tapi keje nye pasal kan..

  10. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:15 am

    fely: ha ahkan..cepatnye anak2 kita membesar depan mata kita, same as you, the first thing yang i kagum dgn blog u ialah, gmbr dlm air tu,suke sgt!

  11. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:15 am

    miss q: gong naik moto takpe, jgn gong menda lain hihi🙂

  12. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:15 am

    mommy yen : hehehe…e-ein tu kalo naik mto jgn harapla kita nak amik, dia melenting2 kalau kita cuba amik..

  13. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:16 am

    dr hanie: ha ah kak, bulan ni byk kali outstation n lame lak tu, syukur dah settle kursus yang 7-10 hari tahun lepas, so tak delah gi kursusu yang lebih 7hari sekaraang..

  14. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:31 am

    ezan: hiii🙂

  15. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:31 am

    nadiah sidek: tu la pasal..kadang2 kalo dia cranky, ajak naik moto je terus sengih2🙂

  16. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:32 am

    afidah: hehehe ade gak terserempak sorang dua blogger yang nama e-ein..org dewasa nama e-ein lum jumpa..actually my old school firend pon ade nama e-ein

  17. February 22, 2010 at 1:54 am

    ehehhe..dpt naik motor terus lupe mama ye? wekkekeke

  18. CatlinaFly said,

    February 22, 2010 at 1:58 am

    ros: bisalah tu dah dapat manja dgn tok abah dia, mmg leka lah dia tu

  19. mummy_ayu said,

    February 22, 2010 at 5:34 am

    ala sian e-ein kena tinggal..mama work yer…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: