Free punya…

Autopublished entry:
I’m now
away until 26th Feb 2010 coz I have a seminar in Penang
but do visit my blog, I’ll will visit you later k!

tadaa….tekalah ape yang free..

oh no! no!bukan budak ini yang free🙂
penat lah sy bwk dia for 9 months pastu nak bg free kat orang hehehe

ni ha bendanya…hasil pengumpulan setem Big Headz Guardian…gajah gajah gajah (nyanyi mcm sin chan tapi ni bukan gajah sin chan tau hihi)

masa ni setem belum penuh…dah penuh 40, dapat lah redeem si gajah ni..

shayang sket kat gajah mmuuaaahhh..mama miss you E-ein..
semalam balik dari opis, mama lupa E-ein kat kampung,
mama duk teringat nak gi amik E-ein kat umah babysitter uhuk huk..
tak sabar nak balik(heh sampai pun belum!)

17 Comments

  1. mummy_ayu said,

    February 23, 2010 at 3:14 am

    so..cute that elepfant..suka e-ein main yer!

  2. NURUL said,

    February 23, 2010 at 3:24 am

    hehe…nurul ader 1 stem jek..mana mungkin bole tebus sbb da nak abes tarikh dia, kan??bole tengok je la kat Guardian tuh..huhuhuhuuu

  3. zh-ena said,

    February 23, 2010 at 5:44 am

    kad redem gurdian tu ena letak maner ntahdah separuh gak la ena kumpul

  4. chugie said,

    February 23, 2010 at 6:36 am

    owh..ingatkan e-ein yg free.. saya tak terkumpul pun bende alah ni..

  5. Izan Ishak said,

    February 23, 2010 at 7:28 am

    suka tgk big head mcm2 tu. tp bab kena kumpul stem tu yg rasa malas….**lamanya cat pi penang…mesti e-ein rindu kat mama…

  6. February 23, 2010 at 7:32 am

    dedua comey banget tuh… gajah bigheadz dan e-ein juge (sib baik ini tak big head hahahah… just jk). "geram geram geram…" *gaya ipin*

  7. February 24, 2010 at 3:41 am

    alahai..cutenya e-in punya big headz…jelesnya!

  8. ezan said,

    February 24, 2010 at 7:58 am

    banyaknya stem guardian cat.. dulu cita2 gak nk kumpul.. tp hampeh… xkesempaian.. lepas tgk eein happy ngan elephant dia tu menyesal la pulak…

  9. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:32 pm

    mummy ayu: ha ah sayang tul dia dgn gajah tu, siap bercakap2 dgn gajah tu tak tahan tgk🙂

  10. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:33 pm

    nurul: oh dah tak sempat lah ye nurul..insya allah next time?🙂

  11. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:34 pm

    zh-ena: dah separuh?cuba cari lagi masih sempat redeem half price, kita byr rm18.90 je utk satu bug headz tu..

  12. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:34 pm

    chugie: sy pun mula2 ingatkan tak tercapai, tapi mmg sokmo lak beli barang kat guardian tu yang leh kumpul byk tu (campur hubby pny sekali🙂

  13. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:35 pm

    izan: dah balik dah ni..dua2 rindu wowowowowoo

  14. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:35 pm

    en jawa: thanks ye singgah kat blog sy..:)

  15. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:36 pm

    qistina's : alolo nanti qis dtg kluang leh main same2 dgn e-ein tau

  16. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:36 pm

    ezan: pasni mesti ade lagi offer gitu🙂 jgn frust tau


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: