Jagung oh jagung

Autopublished entry: now I’m in Penang until 26th Feb 2010!

E-ein suka betul dgn jagung..kalau nampak jagung rebus, mulalah menggelenyar nak pegang n geget2 jagung..kalau tak dapat, sure menangis punya..btw, since gigi dia baru seketui(hihi), so dia geget2 suke2 je..kalau nak bagi dia rasa, kami picit2 isi jagung tu smpi hancur n suapkan kat dia…

With her auntie

20 Comments

  1. chugie said,

    February 24, 2010 at 4:16 am

    cutenye lah e-ein ni.. emm gigi die tgh gatal2 tu cat, sbb tu die nak gigit jagung tu.. + jagung memang sedap n manis kan..

  2. mummy_ayu said,

    February 24, 2010 at 4:38 am

    pandainye e-ein mamam jagung yer…

  3. NURUL said,

    February 24, 2010 at 5:58 am

    comeinya e'ein…hehe…tapi budak2 mmg suka makan jagung nih…walaupun gigi x brp nak ada…heheheee

  4. Hanz said,

    February 24, 2010 at 6:06 am

    e-ein boleh geng ngan auntie hanz suka jagung..

  5. February 24, 2010 at 6:08 am

    ala.. cutenya dia makan jagung…mmg sedap layan jagung ni… sy yg bukan budka ni pun suke.. hihih

  6. ezan said,

    February 24, 2010 at 7:56 am

    cute la eein ni.. buat aunty teringin mkn jagung je bila tgk gambar eein ni tau..

  7. February 24, 2010 at 8:02 am

    mia nak cikit e-ein

  8. Wan Anie said,

    February 24, 2010 at 8:08 am

    bak sket jagung bleh… ein ni dah bape bulan ek.. baby umar dah 8m tapi gigi baru ada sebatang jer.. hihi

  9. paij188 said,

    February 24, 2010 at 11:13 am

    amboi sedapnye jagung tu.. bak meh sikit hah! :))

  10. Nadiah Sidek said,

    February 24, 2010 at 1:47 pm

    safiyyah pun suka jagung tp tak pernah la bg yg tongkol, bg yg jagung dlm cwn tu je. gigi baru 3 btg..lama la dia duk mengunyah..hehe..

  11. zh-ena said,

    February 24, 2010 at 5:50 pm

    mmg kalakar tgk bebudak gigit jagung nie ialah gigi tak banyak lagi kansuka tgk muka yang keriut2 nak gigit jagung tucomel jea tgk

  12. Izan Ishak said,

    February 24, 2010 at 8:43 pm

    e-ein suka jagung yee…anak2 izan mun suka sgt jagung!

  13. Fely said,

    February 25, 2010 at 12:03 am

    This is a very good sign that she loves fruits and veg. Nowadays, kids don't touch fresh food anymore so i';m sure you're very glad she's showing interest in them. Cute jer dia nak gigit-gigit jagung tu, kan? heheh…x

  14. dilaOHdila said,

    February 25, 2010 at 7:36 am

    eein yang cute….dah tumbuh Gigi erk doc cat….dah makan apa sekarang eeein nihcomey ler

  15. indahhouse said,

    February 26, 2010 at 10:03 am

    salam kak catlina,wah…jalan2 kak? e-ein nampak cute cuba mamah jagung seketul tu. hikhik. wah e-ein, klau dah bole geget2…tunjuk auntie lagi tau?

  16. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:46 pm

    chugie: ha betullah tu chugie..best kot gigit jagung time gusi dia gatal..lagi satu suke tul kalo dapat biskut jejari baby bites tu krup krap gigit biskut🙂

  17. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:46 pm

    mummy ayu: eksyen je tu..luak nye tidak pun hihi

  18. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:46 pm

    nurul: tunggu tumbuh gigi abes karang, memanjang je nak jagung agaknye hihi

  19. CatlinaFly said,

    February 27, 2010 at 4:47 pm

    hanz: ditto!bukan anak je, mama nye pun suke!nak2 yg dlm cup tu

  20. lailasani said,

    February 28, 2010 at 12:03 am

    sama ngan my damia, sangat laaa suka jagung. ni mungkin sbb keturunan.. sbb faveret mak saya adalah jagung, faveret saye pun jagung.. hehehe… tp mmg jarang jumpa org tak suka jagung ni kan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: