Penang Part 1 : Layan gambar..

Souvenirs in Pasar Feringghi

Arabic Food in Feringghi

Tak byk gambar taken in my trip to Penang..sebab abis seminar kul 5 petang, pastu jalan2 kejap dah malam…gmbr2 kat bwh ni pun amik waktu malam, selebihnya, dah malas nak amik sebab busy berwindow shopping hehehe..

Masa kat sana, ku menetap kat Summit Hotel , Bukit Mertajam..nice room, spacious and grrrreattt food!Gambar2 kat bawah ni taken from our room window dari tingkat 7!

Amik!!Double king sized bed!Puas guling2 weh!Model tak berbayar: my roomate hihi

Dan ini pulak, hasil window shopping ku, beli 2 sekaligus!..hehe..dah lama nak beli tapi byk halangan cam takde saiz, abis stok huhuhu..Rupa lebih kurang dgn yang sebenar…gambar cilok kat internet..malas nak amek gmbr..Dan ini lah rupanye setelah mix and match(malu nak tunjuk muke hihihi..)

Tudung: beli kat pasar rabu Ayer Itam RM8 only
Sleeveless Dress: Beli kat Pasar Feringgi RM35
White Cardi: RM30++

21 Comments

  1. March 1, 2010 at 1:36 am

    lawa gambar..:-)

  2. i_sofia said,

    March 1, 2010 at 2:46 am

    haish.. ni pegi seminar ke, pegi makan angin nih..🙂.. sofia pun balik penang sbb keje & kebetulan umah parents kat penang

  3. chugie said,

    March 1, 2010 at 3:51 am

    amboi.. sempat lg g shopping2 ek.cantik baju labuh tu.. sy pun teringin nak beli n pakai.. tp x kesampaian n x jumpe yg betul2 berkenan di hati.

  4. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 3:58 am

    rose: hihi thanks rose🙂

  5. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 3:59 am

    i-sofia: heheh..sambil menyelam sambil gi pasar malam haha..actually bila keluar outstation mcm ni, ade lebih masa utk shopping..bukan ape, kalau dgn E-ein tak leh belek2 barang lama2🙂 cian kat dia(dan abahnye) nanti tguu lama..

  6. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 4:00 am

    chugie: thanks..sy pun dah lama usya kat internet..baru ade 2 termasuk yang ni…heh..cuma tak tau nak pakai occasion ape baju cam ni..

  7. March 1, 2010 at 6:51 am

    sy pun suka pakai dress labuh dgn cardigan. lama dah tak beli pun sbb kat sini dress yg dijual, terlalu labuh atau terlalu pendek. huhu

  8. indahhouse said,

    March 1, 2010 at 9:02 am

    salam kak catlina,cantiknya baju tu bila dipadankan….seronok dpt merasa katil king size kat otel. hihi.saya pun suka tgok souvenir tu.

  9. March 1, 2010 at 9:19 am

    akak sukaaaaaa sgt pi penang…:)

  10. Fely said,

    March 1, 2010 at 11:45 am

    Hehehehe….kill two birds with one stone – gi seminar and gi makan angin sekali! Seronoknyer nengok gambar-gambar! Love that dress, very pretty! X

  11. Nadiah Sidek said,

    March 1, 2010 at 1:24 pm

    cantik la gmbr. skrg ni sy teringin lak nak belajar seni fotografi🙂

  12. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 2:17 pm

    nuradyani: saje2 try pakai gini hihi..first time ni ( ketinggalan ketapi.lagipun masa preggie je selalu pakai dress/maternity wear)..sy lagi senang pakai slack and jeans actually..

  13. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 2:18 pm

    nur: terima kasih..mix and match tu🙂 senang gak ade cardigan ni kalau nak cepat, sarung je atas tshirt lengan pendek atau sleeveless🙂

  14. isha said,

    March 1, 2010 at 3:11 pm

    lawa gambarsuke tgk

  15. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 3:15 pm

    kak nurul: ala akak dekat je hari2 leh gi ape🙂

  16. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 3:16 pm

    fely: right1!🙂 hehehe.seminar siang je, malam merayap hihi

  17. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 3:16 pm

    nadiah: jom la join!

  18. CatlinaFly said,

    March 1, 2010 at 3:16 pm

    isha: thanks🙂 salam kenal!

  19. mummy_ayu said,

    March 3, 2010 at 5:06 am

    cantik la cardigan tu…

  20. CatlinaFly said,

    March 3, 2010 at 7:16 am

    thanks ayu🙂 tulah tak sia2 gi penang dapat gak tangkap satu..dah lama mencari cardigan half ni..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: