psssstt…nak leg warmer free tak?

Dateline is 6th March 2010.Join now!

Dalam keghairahan membeli leg warmer, rupanye aku ade beli terlebih huhu…leg warmer rainbow ni, lagipun E-ein dah ada 2(satu mama beli, satu Mummy Ayu bagi..)…

Since bulan Mac ni amatlah istimewa kerana merupakan birthday 2 org kesayangan ku ( E-ein- 18Mac 2009, Cg Fly-19Mac..),so Mama E-ein bermurah hati nak bagi satu kat kawan2 E-ein and spread the “loveness”(ade ke perkataan ni :P) of wearing this leg warmer….Senang je, ni bukan contest tau..just tinggalkan komen “ Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!” kat ruangan komen , dan cabutan akan dibuat pada Hari Ahad ni, 6 Mac 2010.Sukacita diingatkan leg warmer ini juga bertindak sebagai arm warmer, so semua peringkat umur anak2 sehingga remaja pun boleh pakai tau bila dah tak muat kat kaki!)

Ni lah rupa leg warmer nye..

Ni pulak model leg warmer…( abaikan rambut serabai tu..mama dia tak pandai nak ikat maklumlah anak bongsu, mane ade adik nak ikat2 kan rambut?kene belajar nih!)

30 Comments

  1. @e_da said,

    March 4, 2010 at 8:54 am

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!heheh harap2 dapat la mika merasa leg warmer pemberian e ein yg murah hati ni…

  2. ezan said,

    March 4, 2010 at 9:03 am

    wah harus la nak…hehehe…Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

  3. Ely Hasrul said,

    March 4, 2010 at 9:14 am

    cat perluke sy mintak jugak.. utk siapa ek? dh mula la nk tamak nih hehehehhehe

  4. mummy_ayu said,

    March 4, 2010 at 9:14 am

    sampai buat giveaway dah cat punya excited beli leg warmer..sampai terlebih…

  5. Queen said,

    March 4, 2010 at 9:17 am

    Catlina, saya nak leg warmer tu…ehhehehe….boleh bagi baby zack pakai…ekekkee

  6. h4ni3 said,

    March 4, 2010 at 9:34 am

    Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!hehehe.. tapi saya nak pakai sendiri, kat tangan.. mesti comel kan😉

  7. NURUL said,

    March 4, 2010 at 10:17 am

    " Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"e'ein ke yg cabut nama2 ni nnt??heheh…

  8. March 4, 2010 at 10:34 am

    apa?! free giveaway? rezeki jangan ditolak heheheCatlina, saya pun nak leg warmer rainbow tuh, please? ^___^

  9. naya said,

    March 4, 2010 at 11:06 am

    Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!nak jugakk..nak jugakk.. nak jugakk

  10. dZana said,

    March 4, 2010 at 12:19 pm

    akak nak jugak..warmer rainbow tu.. nak pakai kat lengan masa hari sukan nanti.. hahaha…

  11. sirna said,

    March 4, 2010 at 12:51 pm

    cute je…=)catlina, saya nak leg warmer tu!

  12. zai kulim said,

    March 4, 2010 at 2:03 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  13. taufidris said,

    March 4, 2010 at 2:05 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  14. syakila said,

    March 4, 2010 at 2:06 pm

    kila nak joinCatlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  15. ogy said,

    March 4, 2010 at 2:07 pm

    wah harus la nak..harap menang.hehehe…Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

  16. juniza said,

    March 4, 2010 at 2:15 pm

    Catlina, saya nak leg warmer tu…sukanyer kalau dpt..

  17. sarah said,

    March 4, 2010 at 2:16 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  18. ayuselalu said,

    March 4, 2010 at 2:16 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  19. izan cute said,

    March 4, 2010 at 2:17 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!simple jer

  20. contest said,

    March 4, 2010 at 2:18 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  21. inasepi said,

    March 4, 2010 at 2:18 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  22. inahasan said,

    March 4, 2010 at 2:19 pm

    Catlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  23. March 4, 2010 at 2:20 pm

    mau joinCatlina.. sy nak leg warmer rainbow tu!

  24. March 4, 2010 at 2:24 pm

    akak..sye ni cm brminat je ngan leg warmer 2..hehe

  25. chugie said,

    March 5, 2010 at 1:53 am

    Salam cat,catlina, saya nak leg warmer rainbow tu..cantiknye, cam sesuai je ngan fatin..😀

  26. Jue said,

    March 5, 2010 at 5:57 am

    "Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"nak juga alden… hiihii. ni boleh guna account husbnd i lg ke contest ni hiihii tamak.. :p(hrp2 leg warmer tu bertambah jadi 5 ke.. kot2 masuk gak nama i hiihii..)

  27. zh-ena said,

    March 5, 2010 at 8:00 am

    catlina, saya nak leg warmer rainbow tuheheheheh harap ada rezeki untuk umairah😀

  28. March 5, 2010 at 1:43 pm

    catlina,saya nak leg warmer rainbow tuh..sebab..Mia skang busy merangkak ..dah beli knee pad tapi size yang ada kecik sangat..peha dia besar ok..so tgh meleleh air liur mommy dia kat leg warmer rainbow itu..tolong tolong..pick us..pick us..ekekek

  29. Uda said,

    March 5, 2010 at 1:50 pm

    hehehe.. dengan muka tak malu saya berkata " Catlina,sy nak leg warmer rainbow tu!"

  30. March 6, 2010 at 4:14 am

    qis xleh nk mnta leg warmer tu..kang klu dpt ksian plak slh sorg xdpt…xpela..bg chance kt org lain ..lgpn darwishes dh ada rainbow leg warmer ni..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: