Aku…..diva??


Dari Wikipedia:

Diva:a celebrated female singer. The term is used to describe a woman of outstanding talent in the world of opera, and by extension in theatre, cinema and popular music. The meaning of diva is closely related to that of “prima donna“. The word entered the English language in the late 19th century. It is derived from the Italian noun diva, a female deity. The plural of the word in English is “divas”; in Italian, dive [ˈdiːve]. The basic sense of the term is “goddess“,[1][2] the feminine of the Latin word divus (Italian divo), a male deity.

Tapi ade sesetengah mengaitkan istilah diva dgn perangai yang demand lebih , sombong atau mengada2 bila penyanyi tu dah jadi glamer seantero negara/dunia….

Oh no!no!sama sekali entry ni tak berkaitan diva di atas ye…sebenarnye beberapa hari lagi aku akan terima Diva (Pop Art) Ring Sling beli dari JumpsacBaby.com …ye, selepas menelek2 beberapa design di beberapa buah kedai online, aku pilih yang ni…sukeeee!Tak sabar nak babywear pakai RS ni!Buat masa ni, RS ni buat aku happy sgt2!

16 Comments

  1. zh-ena said,

    March 5, 2010 at 8:02 am

    cantik la lina combination colour bby sling tu

  2. Mummy ranger said,

    March 5, 2010 at 8:04 am

    wah..title x boleh blah..kehkehkeh..baru nak kepohci baca..rupe2nye pasal bb sling tuh..anyway, cun kaler dia.

  3. NURUL said,

    March 5, 2010 at 8:07 am

    nice…mesti comel jek bila e-ein ada kat dlm tu..hehehe

  4. March 5, 2010 at 8:12 am

    hahahahaha. title post memang interesting. berdebar2 nak baca, rupa-rupanya…But the RS is nice-lah, my dear. Sweeeeet ^___^

  5. chugie said,

    March 5, 2010 at 8:34 am

    emm x penah tengok baby slin ni, nnti cat show off cara pemaikaian dlm blog ye.. n gambar2 sekali.. mane tau terbuka hati nk beli ke..

  6. CatlinaFly said,

    March 5, 2010 at 8:43 am

    ena; ha ah..sebab tu pilih yang ni hehe

  7. CatlinaFly said,

    March 5, 2010 at 8:43 am

    mummy ranger: hehehe tajuk bikin kontroversi ya?wakakaka

  8. CatlinaFly said,

    March 5, 2010 at 8:44 am

    Nurul: tu lah tak sabar nak pakai

  9. CatlinaFly said,

    March 5, 2010 at 8:44 am

    shareen: hihihi sorry morry..

  10. CatlinaFly said,

    March 5, 2010 at 8:45 am

    chugie: me mmg babywearer..gi kat side bar kat label,ade topik ring sling.situ ade gmbr2 ring sling e-ein sebelum ni..

  11. Azaidris said,

    March 5, 2010 at 10:30 am

    Yummy!!! Anything dgn pink mesti cantik :)*notice tak my mei tai stripes dia ada pink2..ada brown2

  12. mommyYen said,

    March 5, 2010 at 2:12 pm

    aw..nice la RS tu cat..hehe.nak try beli nanti,buat hadiah pada kwn2 yg bru nak ada baby..

  13. Ibu_Khalish said,

    March 5, 2010 at 5:14 pm

    nak beli gak tapi utk next baby la. mesti e-ein nampak pinky nanti. cumel2…

  14. CatlinaFly said,

    March 6, 2010 at 1:46 am

    aza: nampak2!mei tai tu mmg marveless..harga dia pun marbeles hik hik tapi mmg cantek la..

  15. CatlinaFly said,

    March 6, 2010 at 1:46 am

    mommy yen: takpe la,bukan utk kawan2 jek, beli utk adik kepada nathaniel sekali:)

  16. March 6, 2010 at 4:12 am

    catlina…ape kata lps ni try pouch plak…qis jatuh cinta kt pouch…skrg ni tgh plan nk wat sndiri RS…hehehe…..tp ntah bila la baru siap agknye…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: