I heart …DIVA!

Akhirnya..sampai dah RS Diva aku..syiok! Belum sempat posing dgn E-ein lagi.Balik petang tadi, E-ein dah tido…tak sempat nak menerai…beli kat http://www.Jumpsacbaby.com…pening gak nak pilih, last2 aku pilih design yang ni…product ni jenis kain linen blend, dan bila dipegang, rasa mcm lebih kukuh dari RS lame aku yang jenis cotton…

Oh ya ada satu lagi online shop yang jual RS, Mei tai dan SSC..aku baru jumpe..harga dia so nice dan berpatutan! www.snuggbaby.com

siap dgn wearing instruction lagi tau..

12 Comments

  1. NURUL said,

    March 9, 2010 at 1:19 pm

    wah…e-ein ada rs baruu…knice aler dia!!

  2. Nadiah Sidek said,

    March 9, 2010 at 2:11 pm

    cantik la. dah la sy ni peminat pink😉

  3. aznitaz said,

    March 9, 2010 at 4:06 pm

    cat,nnt ambik pic ngan e-ein using new RS..nak tgoklaa camaner rupanya..

  4. March 9, 2010 at 4:48 pm

    wow so much nicer dari pic yang sebelum nie… cuba try test tengok e-ein pakai sikit ^___^

  5. Miss Q said,

    March 9, 2010 at 5:29 pm

    cantek nye kaler!! harganya 100++ jugak kan.. QZ punye RS pun da buruk. ingat nak beli ring saje la. then beli kain ikea, jahit sendiri! hahhaha..

  6. paij188 said,

    March 9, 2010 at 7:03 pm

    i got 1, bought here in Dubai, from ZOLO wear. rege leh tahan gak, AED350 (RM315) tapi kain tebal memang comfort. Tak cepat lusuh.. dunno la, but klu rege 100++ tu oklah tu. Nice colour jugak.

  7. March 10, 2010 at 2:17 am

    besnye..cepat2 pos gambor menerai RS barunak tengok ni…

  8. chugie said,

    March 10, 2010 at 4:47 am

    wah, dah sampai ek! cepat gak kan service die.. nice color cat. emm saya pun tengah jengah2 blog yg awak paprkan tu.. mane tau kalu de berkenan di hati ke..😀

  9. March 10, 2010 at 5:52 am

    Jomlah join giveaway pertama sayer…http://mybaby-farisha.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-giveaway-birthday-present.html

  10. Uda said,

    March 10, 2010 at 6:20 am

    cantik warna dia .. ceria jer.. mesti e-ein pun ceri kalau duk kat dlm tu.. kalau sy terpaksa beli 2.. huuu.. rabak jugak ni..

  11. Azaidris said,

    March 10, 2010 at 6:53 am

    Wah..best!best! Cepat btul sampai. Action picas pleazzzz🙂

  12. mummyseri said,

    March 11, 2010 at 6:51 am

    catlina..mcm best plak tgk RS yg ni..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: