I Just Love Good Smelling People

Kalau disuruh pilih antara bau wangi dan busuk, mestilah kita pilih wangi kan?Aku boleh dikategorikan sebagai orang yang amat peka terhadap bau di sekeliling, terutamanya bau badan (body odor-BO).Nak-nak kalau masa tengah pregnantkan my baby E-ein dulu, masya Allah, sebatu aku dah leh detect bau badan orang!Kadang2 BO ni “terbit” dari kawan2 sendiri, tapi kita nak tegur, takut kecik hati..rasanye lah kan, kalau kita nak inform kawan kita tu tanpa menyakitkan hati dia, boleh kot bagi hadiah Adidas Action 3 ni..

Sebenarnya aku dan kawan-kawan pernah pakat masa sekolah menengah pernah anonymously kasi sebotol deodoran (tak ingat brand ape) yang berbungkus cantik siap dalam kotak dan pembalut hadiah , sebab tak tahan dgn bau badan rakan sekolah kami tu, nak dukduk sebelah dia lama2 pun kami tak sanggup!…tak sampai hati nak dedahkan diri sendiri, again, takut kecik hati!hohoho..boleh ke cam tu?tapi tulah kenangan zaman sekolah dulu :)…Apa khabar agaknya kawan ku itu ya..semoga semenjak mendapat hadiah deodoran tu, dia dah berubah dan smell good🙂.

Project Alpha Blogging Contest ni berjalan dengan topik berlainan diberi bagi setiap minggu.Lepas blogging tentang topik yang diberi, kita kena submit permalink entry kat sini.Jangan lupa copy dan paste code HTML bagi Project Alpha dari Facebook pada side bar blog anda.Boleh dapat RM20 Instant Cash Blogging, dimasukkan ke dalam akaun Nuffnang kita jika entry kita terpilih. Week 1 aku dah terlepas, moga tak terlepas lagi bagi minggu2 seterunsnya..mudah je kan tugasan dia?Jom sertai ramai2!Mana tahu rezeki anda dapat RM20 tu?

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

3 Comments

  1. Miss Q said,

    March 11, 2010 at 2:26 pm

    bole dapat terus rm 20?? sy punya RM 8.25 sahaja dan masih kekal di situ sejak beberapa hari lepas

  2. CatlinaFly said,

    March 11, 2010 at 2:41 pm

    qas: tak dpt terus rasenye, nuffnang akan cek dulu kita nye entry cukup tak syarat2 dia (nak lebih 200 patah perkataan, letak gmbr deodoran adidas, letak ayat akhir…powered by MAS, Adidas n P1 wimax tu..nanti qas gi baca kat link facebook tu atau kat akaun nuffnang sendiri..) rasenye lepas seminggu kalau entry kita diterima dan lulus, baru dpt duit tu..Program ni weekly, tiap2 minggu ade topik baru, smpilah hari start project alpha 2, bulan april rasenye..

  3. March 12, 2010 at 4:47 am

    ooooo baru tahu… ingatkan apa lah project alpha nie…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: