I go gaa gaa over this!

Adusss..lepas beli ring sling kat Jumpsac Baby, nampak Mei Tai pulak….yang ni aku amik gambar dia dari SnuggBaby.com.
Cantiknye…..kalo ikutkan memang bagus Mei Tai ni sebab bila baby bertambah besar, kita kena bahagi evenly berat bdn baby kat kedua2 bahu sebab RS support satu bahu je….cuma kalau BF, lagi senang pakai RS la dari Mei Tai..buat masa ni aku leh lagi bwk E-ein dgn RS….tapi tak panas ke ye? sebab mcm tebal je materialnye…Mei tai wearers, please comment!

Semua gambar di bawah adalah milik Snuggbaby.com

12 Comments

  1. Rozy said,

    March 12, 2010 at 2:11 am

    snugbaby punya product memang state of art… ingat nak gak sambar satu nanti bila baby dah kuar… beli rr..beli rrr… leh bg testimoni

  2. chugie said,

    March 12, 2010 at 2:51 am

    cat, nampak yg ni lebih bagus kan.. n gunakan kedua2 belah bahu kita.. so kalu baby tu makin besar, kite still leh guna ni..tp RS senang tuk BF baby plak kn??eii..beli dua2 kot lebih baik.. (bajet lagi kn?)

  3. March 12, 2010 at 3:17 am

    eee selalu btol tgk akak ny blog..wat sy x sbr2 lak nk beranak n try..cam sronok je..hehehehehe

  4. March 12, 2010 at 6:20 am

    nanti my MT from Snugg dah sampai I bagitahu hehehehe

  5. lailasani said,

    March 12, 2010 at 6:27 am

    saya ada beli mei tai snugbaby ni.. mmg bes… tp sbb jarang2 guna utk damia, mula2 letak dlm tu, damia nangis2 jugak.. lame2 ok.. dan kalo gi jalan2 memana damia selalu gak merengek2 kalo nk tido, so saya masukkan je lam meitai sambil dodoi2 terus tido.sila ke sini utk tgk poket kanggaru(mei tai) saya.http://lailasani.blogspot.com/2009/04/poket-kanggaru-mama.htmlmmg syok je kalo bb tido lam ni.. sekrg ni mcm2 buleh custom made kat liza(owner snugbaby tu) dan dia mmg layan segala permintaan kita…ps: kalo jarang2 babywearing, maybe anak agak rimas sbb mei tai ni mmg sangatlah melekap ke badan…

  6. CatlinaFly said,

    March 12, 2010 at 6:41 am

    rozy: betul2..cantik giler🙂 (mama e-ein yang lebey2 hahaha)

  7. CatlinaFly said,

    March 12, 2010 at 6:42 am

    chugie: sebenarnye dua2 ade kelebihantersendiri..tapi nak beli dua2? tak dok bajet la mak huhuhu

  8. CatlinaFly said,

    March 12, 2010 at 6:43 am

    shareen; ok nanti wat enty pasal MT snugg tu tau

  9. CatlinaFly said,

    March 12, 2010 at 6:44 am

    cik bedah : iye? terima kasih, selalu2 lawat akan dan e-ein ye?😉 ok, kawen nanti jgn lupe jemput😉

  10. CatlinaFly said,

    March 12, 2010 at 6:47 am

    laila: cung cung! dah gi tengok dah!:) if sy beli(kalaulah…tapi bila tah huhu), sy ingat nak wat double panel..sebelah kaler gegirl (pink ,merah) sebelah kaler boboy (blue ,green or black) so hubby leh pakai atau utk adik e-ein (kalau dpt boy hahaha)..amin!

  11. NURUL said,

    March 12, 2010 at 9:40 am

    wah…sangat canteekkk!!!

  12. Azaidris said,

    March 14, 2010 at 5:52 am

    i nye mei tai i tukar to buckle so cepat skit nak pakai (+ mls nak ikat2 ;))Best je..my bby skrg 8kg. dulu pki RS tapi lama2 x thn tang shoulder tu. Now..sgt2 selesa. Panas..so far ok je. Most of the time pakai bila gi mall. Klu gi park pun ok jgk..Tang chest part tu mmg la peluh cz bby letak kat mami, kan? Cuma MT ni husband yg x minat nk pakai RS tu boleh le jgk sekali sekala pakai MT ni sbb senang & tak tercalar keMACHOan mereka hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: