Ring sling ROCKS!

Model sebelum photoshoot….bersantai sambil tgk Mickey Mouse Clubhouse

Mama kepada model sedang pakaikan bear cap , diimport khas dari Jepun

Model meronta2 nak buang cap tu..mama model cool je..(tapi berpeluh2 gak la haha)

Model sedang bertenang sambil makan tangan sendiri..amik feel , amik feel!

Final pose!RING SLING RAWKS!!!!

10 Comments

  1. Miss Q said,

    March 14, 2010 at 6:01 am

    yeay!! dia suka pakai ekk! best3!

  2. ummumishkah said,

    March 14, 2010 at 1:37 pm

    comel insyirah bertocang… looking for Ring sling gak ni!

  3. lailasani said,

    March 15, 2010 at 12:35 am

    senang tak nk pakaikan ringsling?sbnarnya dr aritu dok pikir2 nk beli ringsling ke pouch sling…. lom wat keputusan lagik…

  4. CatlinaFly said,

    March 15, 2010 at 12:47 am

    miss q: dulu2 ms pakai rs lame, dak ni menngelenyar jugak, skrg dah ok dah🙂

  5. CatlinaFly said,

    March 15, 2010 at 12:47 am

    ummu mishkah: jom2 sama2 babywearing!🙂

  6. CatlinaFly said,

    March 15, 2010 at 12:51 am

    laila sani: bergantung kepada keadaan dan berat baby rsanye..kalau pouch memang senang (paling senang rsanye sebab dah siap jahit ddan tinggal pakai je…).tapi one size je kan sebab dah siap2 jahit tu.kena ukur betul2 sebelum beli(bahu ke hip)ring sling, saiz dia adjustable.tak yah ukur sebab leh adjust saiz. kalau nak tail dia extra panjang, biasenye penjual akan bgtau ade saiz S (tail pendek), saiz M(tail smpi peha kita-mcm sy punye tu) dan L(tail sampai lutut.)tapi Mei Tai orait gak utk baby yang dah besar.sebab dia support kedua2 bahu ,tak macam RS dan pouch cuma support sebelah bahu.

  7. MamaCira said,

    March 15, 2010 at 1:20 am

    sungguh cantik ring sling itu!makin berkobar² aku nak beli..lagipun aku lagi selesa dukung cira kat pinggangmmg seswai la ring sling ni untuk aku dan cira..*gambar model yang 1st tu apesal pegang spray²? hehehe,,

  8. CatlinaFly said,

    March 15, 2010 at 1:39 am

    mama cira: beli2 jgn tak beli..ha ah bagi kita yang selesa dukung baby kat pinggang, mmg sesuai RS atau pouch sling..model tu memang suke dgn botol spray tu…mainan sebakul, tapi benda2 pelik2 je dia buat main mcm tupperware, cwn plastik , botol mineral…lainkali tak yah beli mainan lah hahhaha

  9. March 15, 2010 at 5:24 am

    my baby dah tak suka masuk pouch… MT dah order tapi tak dapat lagi. takkan nak beli RS jugak? wahhhh bengkrap camnie huuuhuuuu

  10. mummy_ayu said,

    March 17, 2010 at 12:28 am

    sukanya posing posing


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: