Double happiness: She’s well now & Buffered earning ke-18!

Alhamdulillah, E-ein dah sembuh, baru petang ni…Malam tadi lepas mamam ubat dia muntah, rasenye bukan sebab sakit, tapi sebab dia tak suke ubat batuk yg aku kasi tu…Thanks kepada semua kawan2 yang mendoakan kesihatan E-ein…

Dan bulan ni bulan Mac, dan aku dapat buffered ke-18 dlm bulan ni.Baru cek semalam.Kebetulan pulak, 18 Mac(esok) ni first besday E-ein .Thanks Nuffnang!

Suka makcik hihihi..baru minggu lepas post entry, dapat 8 buffered earning masa tu…

**PSSSTTT: teringin nak buat giveaway sempena birthday E-ein, tapi belum confirm ape ke jenis give away tu…hadiah dah ade plan dlm kepala dah ……cadang nak wat yang mudah2 je:)..kawan2 rasa camne?Leh cadangkan tema(dan hadiah) yang sesuai?

24 Comments

  1. CikLilyPutih said,

    March 17, 2010 at 11:15 am

    congrats! tapi kite jeles okeh!

  2. Miss Q said,

    March 17, 2010 at 11:23 am

    wahh.. givewaway! buat! buat! buat!

  3. mama tisya said,

    March 17, 2010 at 11:34 am

    wah byknye buffered earning..sila2 buat giveaway yg senang2…hehehehe

  4. kakchik said,

    March 17, 2010 at 12:22 pm

    wow! tahniah sekali lagi sebab e-ein dah makin sihat dan juga 18 buffered yg sedang running skrg ni. hebat tu blh dpt 18. nanti bila dah metered mesti banyak sakan. berbaloi.

  5. @e_da said,

    March 17, 2010 at 12:43 pm

    wahh meriah buffered earning dia. jelesnya.. rezki eein.. hehehe

  6. ezan said,

    March 17, 2010 at 1:29 pm

    alhamdulillah eein dah.. wah bestnya dpt buffered earning byk2 tu.. masyukkk.. bila la ezan nak merasa ni..

  7. Uda said,

    March 17, 2010 at 1:49 pm

    tahniah.. betul2 lebat ni..giveaway! hehehe.. buat jangan tak buat

  8. chugie said,

    March 17, 2010 at 2:03 pm

    wah..makin banyak tu cat.. alhamdulillah..rezeki kn..

  9. Nadiah Sidek said,

    March 17, 2010 at 2:13 pm

    congrats catlina! bila org happy, automatik sy pu jd happy😀

  10. mommyYen said,

    March 17, 2010 at 3:03 pm

    tahniah cat..buat giveaway lah yer..hihik

  11. March 17, 2010 at 3:11 pm

    akak tk join nufnang….:)~motif bagitau? hahhahahha……

  12. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:08 am

    cik lily: terima kasih, kebetulan je tu, memang nuffnang bermurah hati bulan ni, ramai gak dapat tu, janji blog selalu update

  13. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:09 am

    miss q: dah buat..heh thanks for joining!

  14. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:09 am

    mama tisya: sila join, dah buat dah🙂

  15. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:09 am

    kak chik: hehehe tak jugak byk kak chik..paling sikit buffered sy pernah dapat, rm0.25 sen hihi..agaknye masa dapat buffered tu, blog tak update kot..

  16. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:10 am

    Ae_da: alhamdulillah, nanti jgn lupe join giveaway ye..

  17. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:11 am

    ezan: insya Allah nanti adalah tu🙂 tggu je..sy pun dekat setahun baru dapat buffered ni( tapi kena gigih update blog lah lepas ni, tak leh bersawang, nanti buffered tu abisy gitu je )

  18. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:11 am

    uda: dah buat, sila join yeh?

  19. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:12 am

    chugie: alhamdulillah..tu nak kongsi dgn kawan2 dgn giveaway tak seberapa ni..🙂

  20. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:12 am

    nadaiah: sooo sweet of you🙂 thanks!

  21. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:12 am

    mommy yen: dah buat! jom join!

  22. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:13 am

    kak nurul: takpe akak dah kaya…hehehehehe gurau je kak ,jgn mare aaaa…

  23. Ain said,

    March 18, 2010 at 2:32 am

    tahniah cat….rezeki mencurah-curah ya..

  24. March 18, 2010 at 7:29 am

    bestnyer.. congrats! bila lah nak sampai level camni agaknyer yer? hmmmm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: