Happy birthday Abah E-ein & gambar birthday girl!

Hari ni besday my hubby..lambat wish kat blog tapi tepat jam 12 mlm tadi aku dah wish tau hihi….takde hadiah lah bang kecuali kasih dan sayang ku ini🙂..mmuuaaahhh!ngeeee…

Ini pulak keletah E-ein dgn kek harijadi keduanye (kek pertama kek free kat Pumpkin House Restoran).Kami tak buat majlis sebab belum bersedia(dan juga keluarga kami tak berapa sambut besday..:)..ada tak org lain camni ye?), maybe next year kot.Insya Allah akan ku jemput kawan2 semua nanti.Saje aku dan Cg Fly amik gmbr buat kenangan…tapi since E-ein baru baik demam and agak cranky sebab masih selsema dan batuk, ini je gambar2 yang sempat kami ambil sebelum dia guling2 dan melenting2 sebab ngantuk dan bad mood.

Banyak jugak la ralat semalam, E-ein takmo pakai gaun satin dan skaf riben mama baru beli , pastu ingat nak amik gambar atas padang depan umah, tapi ujan lebat menyebabkan kami terpaksa buat indoor photoshoot…huhu…maybe lepas2 ni amik gambar lagi bila E-ein dah pandai jalan betul2…Tapi yang kelakarnye bila bagi dia pegang kek, dia mula2 cuit sikit2 dulu, pastu tgk muke mama dan abah dia, tgk kitorang larang ke tak hehehe..pastu mulalah dia ramas2 kek tu, masuk mulut sikit pastu dia geli pulak sebab tgn dia melekit2 adeh2 hahaha …pastu bermulalah episod melalak2 sebab cranky…

Visit us at http://kedaigambarkami.blogspot.com!

Gambar kek lagi byk dari tuannye hihi

Cranky girl mula cuit2 kek
Rasa geli sebab kek melekit2..
Kek yang lunyai dikendurikan oleh E-ein.. Nampak tak secalit aising kek
atas gebar tu?semalam jenuh aku nak membasuh nye🙂..tapi
memang saje alas khas utk E-ein comot2kan…

Visit us at KedaiGambarKami!

19 Comments

  1. mummy_ayu said,

    March 19, 2010 at 3:08 am

    happy birthday to ayah E-ein!!!

  2. SuriYati said,

    March 19, 2010 at 3:09 am

    happy besday E-ein….semoga jd anak yang solehah untuk mama & papa ye…

  3. mummy_ayu said,

    March 19, 2010 at 3:14 am

    lupa lak..kek tu cantik..pic pun cantik.pandai e-ein mama kek..plus tq for ur gift..jengah blog ayu ok!!

  4. Momma Mia said,

    March 19, 2010 at 3:43 am

    Happy besday E-Ein & abah nye…Kek E-ein nampak sedap..yumyum

  5. ezan said,

    March 19, 2010 at 3:43 am

    happy birthday to ayah eein.. cantik la kek eein tu… cat, nanti ambik award kat blog ezan k…🙂

  6. March 19, 2010 at 3:56 am

    wah..demam2 pon enjoy gak besday gurl ni!

  7. Ely Hasrul said,

    March 19, 2010 at 4:03 am

    nak gambo gakkk xsabonyeeeee..hepi besday ayah e-ein

  8. Miss Q said,

    March 19, 2010 at 4:34 am

    OMG! dia main-main cuit kek. QZ mengamuk sebab nak colek kek tapi mommy x bagi.. heh heh heh. sayang la E-ein tamau sarung baju satin.. dia panas kot.. haihh.. baju bday tuhhh

  9. March 19, 2010 at 7:38 am

    cedapnye kek..bak auntie cikit..lawa2 gambar cat amek..i like

  10. firahadifa said,

    March 19, 2010 at 8:28 am

    cantik la kek tue.. u buat ker??? mmg nampak selera ein makan!

  11. Nadiah Sidek said,

    March 19, 2010 at 3:09 pm

    sedapnya tgk dia mkn kek tu..🙂

  12. nba-Nur said,

    March 19, 2010 at 7:54 pm

    Salam.. Happy Belated Birthday to E-ein… Wahh kejap je dah umur setahun. Moga E-ein jadi anak yg solehah..Kek tu cantik & nampak sedap sangat.. Tu yg E-ein gerammm sampai diramas2.. hehehe…Tak sabar Auntie Nur nak tgk E-ein sarung gaun satin tu..🙂

  13. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 2:50 am

    mummy ayu- okess…tq!

  14. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 2:50 am

    suriyati: terima kasih su,semoga makbul doa itu aminn🙂

  15. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 2:51 am

    mummy ayu: ha ah dah g tgk, ian suke ye dpt leg warmer car bagus2🙂 iris pun comel je nak pakai sendiri🙂

  16. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 2:52 am

    momma mia:hehe tq..kek biasa je tu😉 sy berkenan dgn deco dia..tapi beli ni pun khas utk e-ein nye photoshoot😉

  17. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 2:52 am

    ezan: thanks..okeh nanti gi amik🙂

  18. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 2:53 am

    nurul; hehehe photoshoot nye pasal🙂

  19. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 2:53 am

    ely: tulah ely..mintak2 kami free that day🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: