Sleeping Cutie Contest

Anjuran SuperheroMama…Thanks dan Happy Birthday in advance kepada penganjur!

Banner contest

Syarat2 contest

Gambar yang dipertandingkan:

Kategori Baby Girl
Nama Anak: Nur Dayana Insyirah
Tarikh lahir: 18.03.09

Kena cipta lagu dodoi hihi…cuba2 je ni..

(Selalunye aku dodoikan dia dgn lafaz Lailahaillah MuhammadurRasulullah je)


Wahai Nur Dayana Insyirah
Tidurlah sayang tidurlah manja
Bangun nanti kita baca buku
Moga menjadi insan berjaya

Tidurlah sayang tidurlah manja
Mama ada di sisi mu sayang
Bangun nanti kita main bersama
Moga menjadi anak yang cerdas

(adeh deh..tempo lari , rythm pun lari camno nih?)

Dan juga nak share satu lagu children song yang makcik aku selalu nyanyikan dulu…

Sebuah pondok di dalam hutan
anak rusa di tingkap memandang
seekor arnab berlari-lari
mengetuk pintu
“tolong!tolong” katanya
Si peladang nak tangkap saya
“Mari masuk ke dalam, bersukaria!”

Wish luck is by my side!Amin..

4 Comments

  1. March 19, 2010 at 6:18 am

    salamsudah terjah..gud lux n tq!🙂

  2. Ummi Hanie said,

    March 19, 2010 at 7:27 am

    gudluck ye sis…sedap lagu tu…:p dan very cute la bby sis tu..

  3. CatlinaFly said,

    March 19, 2010 at 9:06 am

    papamama zakwan: ok..harap2 dapatla jadi 6 peserta terawal🙂

  4. CatlinaFly said,

    March 19, 2010 at 9:07 am

    ummi hanie: hehe yeke..sebab je cipta spontan je tu😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: