Her teeny tiny steps..

Sekarang tgh belajar jalan…berdiri dah stabil la sikit..(15 saat tahan la ekekeke)…berjalan pulak, baru 2,3 tapak…cepat2 belajar E-ein, nanti mama bawak E-ein jalan2 pijak rumput!

Steadeyyyyy…
Makan tempe goreng tok mak buat
Anakandaku sedang bermultitasking..main puzzle sambil mkn tempe!Bertuah! hehehe

19 Comments

  1. nurulazham said,

    March 20, 2010 at 2:27 am

    wah…da jalan ye??sara pun baru2 belajar nak mapah2 kat meja2.. ;)keep it up e-ein!!!chaiyok2..!

  2. chugie said,

    March 20, 2010 at 2:33 am

    bestnye tengok e-ein dah bleh berdiri n menapak.. mesti teruja sangat kan cat! alahai.. x sabar nk rasa detik tu..Fatin pun dah mula berdiri sendiri..still learning.

  3. zh-ena said,

    March 20, 2010 at 2:50 am

    umairah pun suka mkn tempe

  4. Emy Omar said,

    March 20, 2010 at 4:05 am

    sungguh cute bila budak2 kecik ni berjalan2 jatuh kan..good luck to u dear & Happy 1st Birthday too

  5. mommyYen said,

    March 20, 2010 at 7:51 am

    ooo..comey nya e-ein main puzzle..

  6. Intan said,

    March 20, 2010 at 5:08 pm

    Dah ada steps nampak si comel nie…nanti jgn lupa tau soh mummy kejar satu rumah…ha ha :DCedap nya mamam…kak arissa nak sikit leh tak sayang🙂

  7. ezan said,

    March 21, 2010 at 1:44 pm

    yeah eein dah jalan.. jom jalan sama2 ngan sarah. ajak mama dtg kl tau.. geram la tgk pipi eein tu…

  8. mummyseri said,

    March 21, 2010 at 4:12 pm

    ye akhitrnya eein da pndai pon..nnt laju je la tu berjalan..:)

  9. Miss Q said,

    March 22, 2010 at 1:51 am

    bagusss!!!! gagah perkasa lah anak dara sorang nih! berani2!

  10. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:18 am

    nurul: e-ein eksyen, dah tak nak memapah2 dah..kelakar gak tgk dia mengcangkung utk support sebelum berdiri..kalaua de kita, dia guna kita sebagai batu loncatan hehe

  11. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:19 am

    chugie: dah tak lame dah fatin tu🙂 mesti laju je berjalan pas ni , tapi nak pandai sesuatu, baby mesti demam n sakit2 dulu kan? kesiann tau..

  12. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:19 am

    ena: leh geng ni🙂

  13. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:19 am

    emy : cute ! betul betul betull tapi kesian lah bila jatuh..

  14. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:20 am

    mommy yen: eksyen je tu, belum pandai sgt lagi..last2 mama dia yang susunkan (mama dia yang main?hehe)

  15. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:20 am

    intan: boleh2..sila2 kak arissa🙂

  16. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:21 am

    ezan: sy memang gi KL esok!!KURSYUSSS!huhu

  17. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:21 am

    mummy seri : bestkan tgk development anak ?sekejap je dah setahun🙂

  18. CatlinaFly said,

    March 22, 2010 at 3:22 am

    miss Q :🙂..bila lah dapat jumpe QZ ni🙂

  19. March 22, 2010 at 3:56 am

    Wahhh bagus2. Nanti E-ein dah laju berjalan nanti, puaslah mama dia nak kejar hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: