Going home…to Kluang comel!hihi! :)

Masa ni aku dalam perjalanan pulang ke Kluang, menaip entry ni dalam kete dengan meminjam broadband dari my friend Dr. Donny yang sudi memberi belas ikhsan hehehe..

Rindunya kat E-ein…rindunya kat abah dia oppps…Will blogwalking to blog kawan2 bila sampai di rumah nanti..thanks kepada semua yang sudi jenguk rumah ku wpun tuan nye tak ade…sayang korang!!!

17 Comments

  1. ::Mamalyna:: said,

    March 26, 2010 at 11:09 am

    have a safe journey!!!

  2. Mama Adli said,

    March 26, 2010 at 11:50 am

    cat..esok pun saya nak balik kluang….

  3. Nadiah Sidek said,

    March 26, 2010 at 2:27 pm

    smg slmt smpai🙂

  4. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 3:12 pm

    mamalyna: terima kasih, dah smpi ni tapi nak balik bandar tenggara, kulai, e-ein kat sane..

  5. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 3:13 pm

    mama adli: iye? tapi weekend sy kat umah mertua, umah parent ye kat kluang?kat ne ye?lama balik?kot2 leh jumpe sambil ngeteh ke hihi

  6. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 3:13 pm

    nadiah: dah selamat sampai..thank you..

  7. ieyza said,

    March 26, 2010 at 3:38 pm

    naper plak plan kluang tu ader logo SAJ??hehehe….

  8. Izan Ishak said,

    March 26, 2010 at 7:38 pm

    kirim salam ye dgn e-ein uh comel!mesti dia rindu sgt dgn mama dia….

  9. paij188 said,

    March 27, 2010 at 6:19 am

    alala… ciannye.. peluk cium ein tu puas-puas ye. safe journey!

  10. mummy_ayu said,

    March 27, 2010 at 8:08 am

    seronoknya dah balik nak jumpa e-ein…mesti e-ein puka seronok….have fun dear!!

  11. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:50 pm

    ieyza: oh..sy google gmbr peta kluang dan dlm kecepatan terus upload peta yang pertama dlm google search🙂 tak perasan lak ade logo tnb n saj dlm tu..takpelah, buat hiasan je gmbr ni🙂

  12. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:50 pm

    izan: dah kirim dan dah dibalas oleh e-ein dgn wet sloppy kiss!

  13. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:51 pm

    paijj:haha..tak puas lagi gomol budak ni..dah tido la pulak hehe

  14. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:51 pm

    mummy ayu: musti2🙂 thanks!

  15. chugie said,

    March 28, 2010 at 2:39 am

    amboi.. bz nye lah mama e-ein ni ye.. moga selamat dalam perajalanan ye.. singgah lah sungai buloh minum kopi sat!

  16. CatlinaFly said,

    March 28, 2010 at 5:33 am

    chugie: hoho singgah seremban minum petang sat..eh umah chugie kat sg buloh?kami taklalu situ la pulak🙂

  17. Mama Adli said,

    April 5, 2010 at 8:17 am

    rumah parent saya n MIL kat T6,kluang…slu balik pun weekend je…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: