Going home…to Kluang comel!hihi! :)

Masa ni aku dalam perjalanan pulang ke Kluang, menaip entry ni dalam kete dengan meminjam broadband dari my friend Dr. Donny yang sudi memberi belas ikhsan hehehe..

Rindunya kat E-ein…rindunya kat abah dia oppps…Will blogwalking to blog kawan2 bila sampai di rumah nanti..thanks kepada semua yang sudi jenguk rumah ku wpun tuan nye tak ade…sayang korang!!!

Advertisements

17 Comments

  1. ::Mamalyna:: said,

    March 26, 2010 at 11:09 am

    have a safe journey!!!

  2. Mama Adli said,

    March 26, 2010 at 11:50 am

    cat..esok pun saya nak balik kluang….

  3. Nadiah Sidek said,

    March 26, 2010 at 2:27 pm

    smg slmt smpai πŸ™‚

  4. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 3:12 pm

    mamalyna: terima kasih, dah smpi ni tapi nak balik bandar tenggara, kulai, e-ein kat sane..

  5. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 3:13 pm

    mama adli: iye? tapi weekend sy kat umah mertua, umah parent ye kat kluang?kat ne ye?lama balik?kot2 leh jumpe sambil ngeteh ke hihi

  6. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 3:13 pm

    nadiah: dah selamat sampai..thank you..

  7. ieyza said,

    March 26, 2010 at 3:38 pm

    naper plak plan kluang tu ader logo SAJ??hehehe….

  8. Izan Ishak said,

    March 26, 2010 at 7:38 pm

    kirim salam ye dgn e-ein uh comel!mesti dia rindu sgt dgn mama dia….

  9. paij188 said,

    March 27, 2010 at 6:19 am

    alala… ciannye.. peluk cium ein tu puas-puas ye. safe journey!

  10. mummy_ayu said,

    March 27, 2010 at 8:08 am

    seronoknya dah balik nak jumpa e-ein…mesti e-ein puka seronok….have fun dear!!

  11. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:50 pm

    ieyza: oh..sy google gmbr peta kluang dan dlm kecepatan terus upload peta yang pertama dlm google search πŸ™‚ tak perasan lak ade logo tnb n saj dlm tu..takpelah, buat hiasan je gmbr ni πŸ™‚

  12. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:50 pm

    izan: dah kirim dan dah dibalas oleh e-ein dgn wet sloppy kiss!

  13. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:51 pm

    paijj:haha..tak puas lagi gomol budak ni..dah tido la pulak hehe

  14. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:51 pm

    mummy ayu: musti2 πŸ™‚ thanks!

  15. chugie said,

    March 28, 2010 at 2:39 am

    amboi.. bz nye lah mama e-ein ni ye.. moga selamat dalam perajalanan ye.. singgah lah sungai buloh minum kopi sat!

  16. CatlinaFly said,

    March 28, 2010 at 5:33 am

    chugie: hoho singgah seremban minum petang sat..eh umah chugie kat sg buloh?kami taklalu situ la pulak πŸ™‚

  17. Mama Adli said,

    April 5, 2010 at 8:17 am

    rumah parent saya n MIL kat T6,kluang…slu balik pun weekend je…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: