Hasil tangkapan di PWTC

Sempat lah pergi ke Pesta Buku 2010 kat PWTC..itupun tak puas pergi sana sebab kejap sgt..Kami pegi sana hari kedua kursus,habis program pukul 5 petang,ingat nak terus ke sana tapi hujan lebat gila2 smpi naik kete pun goyang(ade 2 batang pokok tumbang kat hostel tempat kursus tu), so terpaksa la tunggu hujan reda.

Kami sampi ke PWTC pukul 6 petang, jalan2 kejap je, kul 8 mlm dewan kat atas dah tutup dah dan jalan2 kat dewan bawah pun kejap je dah abis.So inilah hasil tangkapan yang sempat dipancing kat PWTC…campur semua sekali, harganye below RM100..( ade hikmahnye tak duk situ lame2 lagi kot, mau aku borong buku lagi, seronok tau tgk buku byk2, murah2 lak tu..)

2 buku utk adik ipar aku, 1 set board book mini utk E-ein dan 2 buah buku cat care & dog care for me..

E-ein punya, ade 4 bijik buku kecik dlm ni..semuanye dlm BM

3 Comments

  1. mummyseri said,

    March 27, 2010 at 3:43 pm

    bestla walau kejap g pameran tu..msti eein suke tgk gambo2 kt buku dia tu;)..menarik..

  2. CatlinaFly said,

    March 27, 2010 at 4:54 pm

    mummy seri: haha dah byk2, dia wat dunno je…kotak buku tu yang dia buat main! hihi

  3. Miss Q said,

    March 28, 2010 at 12:24 am

    Best nye banyak bukuuu.. nak p sana tapi sure ramai org kan! Dan takut fulus melayang banyak2 jugeee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: