My wish list..boleh ke tercapai?

Sebelum cerita my wish list, nak cerita betapa sukanye aku dapat jumpa E-ein kembali..aku sampai umah tok mak, dah tgh malam (1 pagi) dan dia dah tido. Bila kami sampai je, dia terbangun dan paling tak tahan bila tgk dia sengih2 dlm mamai2 baru bgn tido ..alololo syumelnye…dan terus dia “kelepek2” lempang muke aku dan abah dia (agaknye itu cara dia meluahkan affection/kasih sayang) adess….bertuah punye anak hahaha..tapi lepas tu memang dia tido bawah ketiak kami lah, kejap kat Cg Fly, tapi bila dah larut malam tu dia beralih kat aku pulak sampai ke pagi….syian E-ein kena tinggal….

Okes…ini my wish lists…semoga dapat tercapai nanti…Source from Shashinki.com:

1.Nikon D300 (kalau tak tercapai, D90 pun alhamdulillah!)

2.Wide angle lens(Nikon 12-24mm atau 14mm Zoom Super Wide Angle Nikkor )

3.Umbrella studio flash light/lampu denyar atau aku panggil lampu payung je…

Lampu payung in action, lebih kurang camnilah…source : Flickr

4.Last but not least..hehe(gambar asal sy search kat Google tapi lupe lak nak copy paste linknye…pinjam sat no..:

Terima kasih kepada pengunjung blog kerana melayan angan2 saya hahaha..:)

Amin..semoga tercapai, dan juga nak kenalkan pakej baru kat KedaiGambarKami..Pakej Fotografi Perkahwinan dan Pertunangan:

Jemput2 lah singgah ye…kami willing to travel up to Negeri Sembilan, Melaka & Kuala Lumpur for this package…cuma preferably bagi majlis yang dibuat time cuti sekolah :)…Kalau ramai yang tempah kami, makin dekat lah tercapai nak beli barang2 kat atas tu hihihi…. & kalau ade sedara mara atau kawan2 yang nak cari pakej wedding photography, yang leh dikatakan agak murah & berpatutan, minta lawat ke blog KedaiGambarKami..dan kami juga menyediakan pakej personalised wedding bagi mereka yang nak sesuaikan dgn budget mereka…

**Ade soalan? call us at 0137449963 atau emel ke catlina7@yahoo.com ye?

7 Comments

  1. Intan said,

    March 27, 2010 at 10:45 pm

    Wow! Yg last tu plg best tuuu…nak kodai sendiri!Cayalah cat…semoga all ur wish list nie menjadi kenyataan…amin🙂

  2. Mummy Dasy said,

    March 28, 2010 at 2:30 am

    may all ur wish comes true…idaman kalbu tu d300s…

  3. paij188 said,

    March 28, 2010 at 5:16 am

    tang d300 tu impian jugak tu.. lense.. hmm buat m ni br nak berkecimpung so.. takat d3000 dulu.. may all ur wish come true.

  4. MOMMY NADIA said,

    March 28, 2010 at 7:27 am

    salam kenal..I suka tgk lovely pictures but I really dont have talent in this..maybe takde masa..:)may all ur wishlist come true🙂

  5. kakchik said,

    March 28, 2010 at 7:33 am

    kakchik doakan hajat catlina akan tercapai juga. Buat honest business apa salahnya punya impian begini kan.

  6. Gieyana said,

    March 28, 2010 at 2:33 pm

    D300 perghhh..mmg best…berhajat gk nk rembat one day nnt…hahaha…nak gak lampu payung tue…hahaha..^ moga impian cat tercapai yer…

  7. March 30, 2010 at 2:04 am

    amin ^___^


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: