Catlinaflybaby Presents " Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway"

My baby E-ein dah mencecah satu tahun today(tepat jam 12 tgh mlm ni, but she was born on 7.26pm time azan maghrib on 18th March 2009 to be exact!)!Alhamdulillah…sekejap je setahun berlalu…then, mama E-ein rasa bermurah hati nak anjurkan give away ni, sebagai penghargaan buat pengunjung blog mama dan E-ein ni.

Mudah je…ada 2 kategori bagi give away ni sebab ada 2 hadiah!

Kategori A:

1.Peserta wajib ada blog sendiri.Copy dan paste banner giveaway beserta link ke blog ini,pada side bar blog anda.
2.Then, just tinggalkan komen dan url blog anda pada ruangan komen giveaway ini okeh?Nyatakan anda menyertai kategori A.Senang kan?
3.Satu hadiah misteri buat pemenang, akan ditentukan oleh cabutan bertuah by the birthday girl (harap dia tak masuk mulut lah kertas undi tu)…kalau anda dapat agak, sy gilakan barangan baby yang mana, maybe dah dapat teka apa hadiahnye!🙂 suspens..suspens…oh ya, takde limit umur anak, mahupun umur mak , ibu-ibu atau bapak-bapak dlm kategori ini hihihi…😛
4.Syarat tambahan: Peserta luar dari Malaysia leh join, tapi kos pengeposan hadiah ke luar negara hendaklah ditanggung sepenuhnya oleh anda sekiranya menang!

Kategori B:

1.Peserta musti ada blog sendiri jugak!Copy dan paste banner giveaway pada side bar blog anda.
2.Buat satu entry khas tentang giveaway ini bertajuk: “Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway”. Jangan lupa copy paste banner giveaway dlm entry tersebut.
3.Since Mama E-ein sangaaaaaat suka pada babywearing, anda perlu upload satu gambar anda dlm aksi “babywearing” bersama anak anda, samada menggunakan ringsling, Mei Tai, pouch sling atau lain2 jenis material babywear moden atau tradisional.Upload gambar je, tak perlu story mori pasal gambar tu, unless u want to!Gambar baru atau lama2 , boleh aje!, tapi mesti anak sendiri, bukan anak orang mahupun anak patung!No limit bila tarikh anda amik gmbr tu ye?Dan juga no limit berapa umur anak anda sekarang.Janji gambar terang /clear!**Jangan lupa mention nama dan tarikh lahir anak ye..:)
4.Tinggalkan permalink/link entry tersebut pada ruangan komen dan nyatakan anda menyertai Kategori B.
5.Juri adalah rahsia (maybe seorang atau dua).Keputusan adalah muktamad!
6.Ada satu hadiah bagi kategori B iaitu jeng jeng jeng….something from Snuggbaby.com! Rasa2 ramai babywearing moms dah tau apa produk2 Snuggbaby ni kan? Dah menang nanti baru dapat tau ape dia bendanye heheh… Kasi suspens sket!

**Syarat Khas, sayugia diingatkan, anda boleh menyertai satu kategori sahaja…kalau dah masuk Kategori A, tak leh masuk dah Kategori B, dan vice versa!

Giveaway bermula dari 18 Mac 2010 sehingga 31 Mac 2010!*

*Tamat pada jam 12 midnight, 31 March 2010

113 Comments

  1. Nadiah Sidek said,

    March 17, 2010 at 8:01 pm

    happy birthday e-ein! sekejap je dah setahun ye. semoga terus membesar sihat..ameen..nak join giveaway ni la! 1st time join giveaway..hihi. kite pilih kategori A la ;)http://ummsyuhada.blogspot.com/

  2. Miss Q said,

    March 17, 2010 at 11:11 pm

    sekarang 7.08 am. sat lagi E-Ein lahir. Mama dia dah contraction tahap gaban dah sakit nihh.. ngeh3p/s: alaa.. kena pilih satu je. naseb baik ada photo pakai pouch and ring sling. Sy igt nak beli mei tai kat snuggbaby tuh. cantik2! kendong pouch and ring sling buat sy berat sebelah badan. berat budak nih distribute sebelah bahu aje kan. tp x sure la, limit berapa berat baby untuk pakai mei tai, pouch atau ring sling. you tahu x ina?

  3. CatlinaFly said,

    March 17, 2010 at 11:55 pm

    nadiah: okess…gud lak ye🙂

  4. CatlinaFly said,

    March 17, 2010 at 11:58 pm

    qas: hehehe…7.26 pm , belum kuar lagi, masa ni mama e-ein tgh breakfast nasi lemak kat ayer itam, pastu balik umah kul 10 pagi – 12tghari duk main tenet & chatting & air ketuban pecah pada jam 12 tghari lebih2 sket hehehe..tgh YM dgn kawan2 lak masa tu!pasal RS tu, rasenye leh angkut sehingga baby 15 kg atau setakat mana kita larat bwk..mei tai dan pouch pun same🙂..ok so qas masuk kategori B lah ye..good luck

  5. CikLilyPutih said,

    March 18, 2010 at 12:27 am

    cat, x leh join giveway. mane ade baby lagi. huhuhuhuhuanyway happy b'day e-ein!

  6. CatlinaFly said,

    March 18, 2010 at 12:35 am

    ciklily: ala, joi je, if menang, then jadikan hadiah buat kwn2 yangade baby hihihi🙂 (pandai nye me mencadangkan k hihi)

  7. chugie said,

    March 18, 2010 at 12:41 am

    salam.. happy birthday cayang e-ein… alahai..dah setahun dah die, fatin bakal menyusul nanti.ummi fatin pun join juga ye..http://iezmierah.blogspot.com/

  8. chugie said,

    March 18, 2010 at 12:42 am

    oopss lupe nk mention yg sy pilih categori A ye..http://iezmierah.blogspot.com/

  9. March 18, 2010 at 12:51 am

    happy birthday e-ein…kejap je ye….knal catlina sejak pregnant lagi…tak sangka dah setahun lebih…:)))

  10. March 18, 2010 at 1:10 am

    happy birthday e-ein!!nnt nurul join ye..mana tau e-ein berkenan kertas undi nurul nnt..hehehee

  11. hazlina said,

    March 18, 2010 at 2:07 am

    hai..i dah paste kat blog i..hepi bezday e-ein!!!from mama Damia:http://hazlinaazmi.blogspot.com/

  12. hazlina said,

    March 18, 2010 at 2:08 am

    oppss lupa nk habaq..kita pilih kategori A http://hazlinaazmi.blogspot.com/

  13. Imaan09 said,

    March 18, 2010 at 2:25 am

    ku pun nak join gak..sblm tu, HEPI BESDAY E-Ein..!semoga panjang umor..Auntie pilih kategori A, nnt e-ein cabut nama auntie eak..http://imaan09.blogspot.com

  14. March 18, 2010 at 2:28 am

    happy befday e-ein..bucuk macaham auntie ni..heheh..ok nak join category A..haruslah kan join yang senang2 je..ekekehttp://honeybunsugarcup.blogspot.com/

  15. mummyseri said,

    March 18, 2010 at 2:30 am

    Salam cat..kite join ni lam kategori A..eein dpt adiah birhtday ape ek?🙂

  16. Ain said,

    March 18, 2010 at 2:41 am

    salam cat,akak join kategory Ahttp://mama-danishsarah.blogspot.com/

  17. zai kulim said,

    March 18, 2010 at 3:45 am

    happy birthday e-ein!kejap je dah masuk setahun erk..nanti akif plak nak masuk setahun gak april nantinak join giveaway ni Zai pilih kategori A http://zaikulim.blogspot.com/

  18. juniza said,

    March 18, 2010 at 3:54 am

    Ju pilih kategori Ahttp://blogjuniza.blogspot.com/

  19. March 18, 2010 at 4:05 am

    Siap!Kinah dah join..http://segalanyerkuterima.blogspot.com/TQ

  20. March 18, 2010 at 4:06 am

    opps..kinah pilih kategori A

  21. sarah said,

    March 18, 2010 at 4:18 am

    Sarah pilih kategori Ahttp://sarah-rinduselalu.blogspot.com/

  22. Usharapa!!! said,

    March 18, 2010 at 4:29 am

    salam cat,akak join kategory Ahttp://usharapa.blogspot.com/

  23. ayuselalu said,

    March 18, 2010 at 4:41 am

    Salam cat..ayu join ni lam kategori A..http://ayuayu101.blogspot.com/eein mesti dpt adiah birhtday byk kan??

  24. Momma Mia said,

    March 18, 2010 at 5:59 am

    Happy happy happy Bufday to E-Ein!!!Cat me join giveaway kategori B. Jemput reviewhttp://alinalan.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  25. March 18, 2010 at 8:04 am

    salam Cat, join jugak giveaway ni :)wish baby E'ein Happy Birthday baby sweet gurl :)http://wansteddy.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.html

  26. Ely Hasrul said,

    March 18, 2010 at 8:47 am

    HEY CAT,CM BESE I PON NK JOIN HEHEHE HEPI EBSDYA E-EINhttp://packmelove.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  27. ilaily said,

    March 18, 2010 at 10:29 am

    happy birthday e-ein!!ni nak join giveawy. kategory Bhttp://ilaily.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlthanks!!

  28. Hanz said,

    March 18, 2010 at 10:37 am

    Salam Cat…Happy 1st Birthday Sweet e-ein!Finally, here's my submission for Category Bhttp://thehoneybunch.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html:D

  29. SoFiaH said,

    March 18, 2010 at 12:06 pm

    alam cat..saya join ni lam kategori A..http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com

  30. March 18, 2010 at 2:12 pm

    salam kenal…saya nak join jugakkutk kategori Ahttp://ayuarjuna.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmltq

  31. ::Mamalyna:: said,

    March 18, 2010 at 3:08 pm

    Hepi besday E-ein…saya join giveaway…kategori Ahttp://ejanblog.blogspot.comtq…

  32. jajagary said,

    March 18, 2010 at 6:28 pm

    eppy bday sweetheart…mummy mia da join contest k…http://miascontestfreak.blogspot.com/jajagary@yahoo.com

  33. BUNGA said,

    March 18, 2010 at 11:35 pm

    Salam, saya nak join giveaway U ya. I pilih kategori A. tq.. :)http://www.bungacokelat.blogspot.com/

  34. BUNGA said,

    March 18, 2010 at 11:35 pm

    Salam, saya nak join giveaway U ya. I pilih kategori A. tq.. :)http://www.bungacokelat.blogspot.com/

  35. kakngah said,

    March 19, 2010 at 1:57 am

    hai e-ein..happy bufday sweetie!!~untie pilih kategori Ahttp://aslindaa.blogspot.com/

  36. mama_umar said,

    March 19, 2010 at 3:58 am

    slm catlina,dah join contest bday eein!! kategori A yek..heppy 1st bday e-ein ;Dhttp://superzetymarlia.blogspot.com/

  37. March 19, 2010 at 4:59 am

    Salam, nak join kategori Bhttp://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  38. nigina said,

    March 19, 2010 at 6:22 am

    gina pun dah join .. gina pilih kategori Bhttp://niginamiliksearch.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlhappy besday e-ein.. makin comel anak dara ni yer…

  39. March 19, 2010 at 7:11 am

    salam,nak join kategori B <3http://justlixa.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  40. zue comelz said,

    March 19, 2010 at 8:07 am

    hepi besday baby e-ein!!okay kak, saya join! saya join kategori A k…besar dah e-ein…oh ye, kak, anak kita lahir tarikh yang sama..fz lahir 18 june…

  41. zue comelz said,

    March 19, 2010 at 8:08 am

    ops…lupe nak kasi link.. (hehe..tapi akak ada kan link saya?takpe2, nak menang punya pasal, saya kasik gak..http://kucengku.blogspot.come-ein, cabut nama aunty taw!!! hehe

  42. yantz-yeem said,

    March 19, 2010 at 8:24 am

    hai…saya pon join gaks..masuk kategori A…harap2 ada tuah hehehehttp://narizan.blogspot.com

  43. mama tisya said,

    March 19, 2010 at 8:27 am

    salam..nk join gk utk kategori Ahttp://mycontest-giveaway.blogspot.com/

  44. hatiberbunga said,

    March 19, 2010 at 8:59 am

    salam.. Happy Birthday, E-ein..!ann nk join gak! kategori A tau..http://hatiberbunga.blogspot.com

  45. :cahya: said,

    March 19, 2010 at 2:13 pm

    salam…i pon nak join utk cik puan e-ein…saya masuk kategori A…lalallalaa…Zum Geburtstag viel Glück, E-ein..

  46. :cahya: said,

    March 19, 2010 at 3:57 pm

    mama e-ein…i dah letak kat page contest…tak aci eyh mcm tu..?😦

  47. CatlinaFly said,

    March 19, 2010 at 4:24 pm

    cahya: haa..yang penting kena letak kat sidebar senang sy nak tgk🙂

  48. NURUL said,

    March 19, 2010 at 5:06 pm

    dah join..hehe..http://nurulazhamsfamily.blogspot.comkategori A

  49. March 19, 2010 at 11:43 pm

    Salam perkenalan buat akak catlina^_^Selamt Hari lahir untuk E-ein,moga membesar menjadi anak solehah,insya Allah^_^Saya pun nak turut serta dalam giveaaway ni.Saya pilih kategori Ahttp://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com/Jemput datang blog yea^_^

  50. March 20, 2010 at 1:33 am

    hye mama e-einim joining ur contest!http://munira.inter.net.my/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlops..me join category Bjangan cuba singgah ye! :)e-ein…happy burfday!

  51. zh-ena said,

    March 20, 2010 at 3:21 am

    happy berday E-einena nak join jugak contest nieena masuk untuk kategori Bnie link untuk entry enahttp://zh-bucuk.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-onsyirah-1st-birthday.html

  52. alinarman said,

    March 20, 2010 at 4:21 am

    slm kenal.. happy birthday e-ein! sama lebih kurang ank saya asyraf.. 15/03/09ok dah masuk kategori B saya masuk dua org ank.. bleh ya..http://alinarman-in-contest.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  53. CatlinaFly said,

    March 20, 2010 at 5:38 am

    kepada para peserta, terima kasih join giveaway ni dan sy nak ingatkan, kemungkinan sy tak akan drop comments at your entry🙂 tapi sy memang dah gi tgk semua entries setakat ni🙂 GOOD LUCK MOMS AND BABIES!

  54. March 20, 2010 at 8:24 am

    nak joint jugak!!joint kategori Alink..http://goodlucknafira.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.htmljemput terjah ye puan penganjur..:)

  55. rosilah said,

    March 20, 2010 at 3:34 pm

    nak joint jugak!!joint kategori Alink..http://rosilahi.blogspot.comjemput terjah ye puan penganjur..:)

  56. Alya said,

    March 20, 2010 at 6:15 pm

    Salam…..saya dah join….n salam perkenalan….ni link saya n saya pilih kategori A…. http://mysara-ya.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  57. maszlanz said,

    March 20, 2010 at 8:00 pm

    HAPPY BIRTHDAY….E-EINkite pilih kategori A…http://maszlanzputri.blogspot.com/

  58. March 20, 2010 at 10:32 pm

    hye..me dah joinhttp://munira.inter.net.my/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlcategory bhappy burfday e-ein!

  59. anin said,

    March 21, 2010 at 6:23 am

    salamhappt bday dearutk kategori Ani link saya:http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.html

  60. Jamie said,

    March 21, 2010 at 12:17 pm

    Happy birtday e-in, auntie pon nak join give away nie gak..cabut no auntie yea…Kategor A tau. Mekasihhttp://syahnina.blogspot.com/

  61. izan cute said,

    March 21, 2010 at 2:04 pm

    kita pilih kategori A http://izancute.blogspot.com/

  62. ogy said,

    March 21, 2010 at 3:26 pm

    join gak kategori Ahttp://ogy2112.blogspot.com/

  63. inahasan said,

    March 21, 2010 at 4:02 pm

    hai..i dah paste kat blog i..hepi bezday e-ein!!!from Inahttp://inahasan.blogspot.com/

  64. inahasan said,

    March 21, 2010 at 4:03 pm

    oopss lupe nk mention yg sy pilih categori A ye..

  65. Asya said,

    March 22, 2010 at 2:28 am

    salam catlina…saya pon join…Kategori: Ahttp://fasyafrina.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.html

  66. nora said,

    March 22, 2010 at 7:07 am

    happy belated birthday e-ein!!!semoga sihat selalu ye….saya pilih kategori B ye….http://miralittleprincess.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  67. gina marna said,

    March 22, 2010 at 8:53 am

    Salam tuan empunya blog🙂 & happy birthday to baby E-ein :)saya join kategori Ahttp://kontesgina.blogspot.com/

  68. syakila said,

    March 22, 2010 at 4:00 pm

    kila join gak kategori Ahttp://nurnuha-syakila.blogspot.com/

  69. taufidris said,

    March 22, 2010 at 4:03 pm

    join kategori Ahttp://taufidris.blogspot.com/

  70. inasepi said,

    March 22, 2010 at 5:11 pm

    Salam tuan empunya blog🙂 & happy birthday to baby E-ein :)saya join kategori Ahttp://inasepi.blogspot.com

  71. Uda said,

    March 22, 2010 at 6:47 pm

    salam saya join kategori Ahttp://coretanuda.blogspot.com/

  72. i3na said,

    March 23, 2010 at 6:31 am

    happy birthday dear..sorry lambat skit tapi nih n3 dari kita yer..http://riannanisa.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  73. oYa said,

    March 23, 2010 at 8:30 am

    salam nak join kategori Ahttp://oya-contest.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.htmlmekaceh

  74. mama hannah said,

    March 23, 2010 at 9:09 am

    hai..saya pun nak join giveaway nih :)Kategori Ahttp://mypieceofthought.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlHappy 1st birthday dear e-ein.same year born like my Hannah🙂

  75. mummy_adam said,

    March 23, 2010 at 9:50 am

    Happy Birthday E-ein!!ok, dah join give away nie.. kategori A :)thanks babe🙂

  76. Aida Zulia said,

    March 24, 2010 at 9:33 am

    hi..happy birthday e-ein!!smoga panjang umur & sihat2 aje..i'm joining kategori A.http://aidazulia.blogspot.com/

  77. March 24, 2010 at 6:41 pm

    salam hepi belated besday e-ein :Pmamazakwan nak join giveaway e-ein ni..kategori : Ablog : http://zakwan-afif-najmi.blogspot.comtq🙂

  78. Nida said,

    March 25, 2010 at 12:26 am

    Salam Cat…Selamat ulang tahun kelahiran buat e-ein… auntie Nida nak join kategori Ahttp://nisajijah.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.htmlJangan lupa cabut nama auntie tau..:)

  79. Yong Azira said,

    March 25, 2010 at 3:08 am

    Salam, nak join giveaway ni la! kite pilih kategori A la ;)http://littlehanis.blogspot.com/

  80. Aiyu Esa said,

    March 25, 2010 at 6:31 am

    salam kenal…hepi belated birthday E-Ein…Saya dah join contest nie. Saya dok Australia.Tapi kalo "termenang" hantar je hadiah kat umah ayah saya kat Malaysia.Saja join just for fun..wokey!!!http://hepicookmum.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.html

  81. Aiyu Esa said,

    March 25, 2010 at 6:32 am

    lupa nk bgtau.Saya join Kategori A…TQ…

  82. ~ Lady ell ~ said,

    March 25, 2010 at 3:03 pm

    kejap je dh setahun..happy birthday eein…kalau gambar hubby ngan bby boleh tak?

  83. Rozy said,

    March 26, 2010 at 2:01 am

    salam cat,saya join kategori Blinknyaahttp://arryrozy.blogspot.com/2010/03/ur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  84. smms said,

    March 26, 2010 at 3:46 am

    hai, nak tanya sy guna blog sy tapi picca suami yg guna wearingbeg tu ..leh ka ?

  85. mamanoa said,

    March 26, 2010 at 5:02 am

    saya join…kategori B..hhehehehnihttp://mamanoa-themoment.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  86. ninarif said,

    March 26, 2010 at 6:45 am

    Happy 1st Birthday E-ein!Acik nina masuk contest Kategori B tau! Doakan acik nina ya!http://onelovelyfamily.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  87. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 9:57 am

    lady ell & smms: boleh2..as long suami bwk anak sendiri ye🙂 bukan anak orang!

  88. CatlinaFly said,

    March 26, 2010 at 9:57 am

    lady ell & smms: boleh2..as long suami bwk anak sendiri ye🙂 bukan anak orang!

  89. nadnye said,

    March 27, 2010 at 12:16 am

    salam Catlina,first nak say happy birthday to E-ein.. sama tahun ngan Sarah..Nak masuk category Bhttp://keloncot.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  90. kakyong said,

    March 27, 2010 at 1:11 am

    salam catlina& hepi besday sweet e-ein..here is my n3..http://kakyong72.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  91. mummy_ayu said,

    March 27, 2010 at 8:06 am

    nak join yg kategori A je la…plus tak de la pic ngan sling tu…http://mummyayu.blogspot.com

  92. Izan Ishak said,

    March 27, 2010 at 10:43 am

    Happy Birthday E-ein…Hi cat, izan join kategori A ye!http://diariummi.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  93. Hana Seman said,

    March 27, 2010 at 10:54 am

    Saya pun dah join dalam kategori Bhttp://hanaseman.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  94. liwaniel said,

    March 28, 2010 at 4:53 pm

    salam..saya join kategori A yehttp://liwaniel.blogspot.com

  95. sue said,

    March 28, 2010 at 5:39 pm

    cat..! sue join yer kategori Bhttp://show-me-the-love.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirahs-1st-birthday-give.html

  96. AntuGorgon said,

    March 29, 2010 at 1:30 am

    Salam,ibu oyaya ingin memeriahkan jugak… :-)Ku join kategori B.http://adedory.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  97. diLa said,

    March 29, 2010 at 3:02 am

    salam kenal cat😀 & hepi besday to e-ein…ku join givaway nih..sila2 la singgah ekk..http://gegurl-euww.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlku join kategori B..tq tq!!

  98. scudmami said,

    March 29, 2010 at 4:14 am

    happy birthday e-ein…dah selamat join.. saya join kategori B ye ;)my linkhttp://scudmami78.blogspot.com/2010/03/contest-nur-dayana-insyirah-1st.html

  99. Zaidah said,

    March 29, 2010 at 4:15 am

    Alhamdulillah…eppy besday…zai pun nak join jugak…so pilih kategori A http://spiderlily-zaidah.blogspot.comterima kasih

  100. DNNA said,

    March 29, 2010 at 6:41 am

    Salam kenal Cat and Happy belated birthday to E-ein …Saya join ini contest ya …Kategori Bhttp://d-n-n-a.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlAll the best utk semua peserta :)Thanks very much

  101. Zie Fauzi said,

    March 29, 2010 at 11:49 am

    hepe besday e-ein.. semoga membesar dgn sihat dan jadi anak yg solehah.. Aminn..nk join GA ni under kategori Ahttp://ziefauzi.blogspot.com/

  102. lailasani said,

    March 29, 2010 at 2:41 pm

    saya pun join jugak contest ni.Kategori Bhttp://lailasani.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  103. March 30, 2010 at 6:22 am

    saya join kategori Ahttp://arissasoleha.blogspot.com/2010/03/catlinaflybaby-presents-nur-dayana.html

  104. hang_lipur said,

    March 30, 2010 at 9:48 am

    salam…saya join cintest awak kategori A yer!!http://acitnadey.blogspot.com/thanks….

  105. anisalya said,

    March 30, 2010 at 6:23 pm

    anak-anak ni mmg cpt sgt bsrnya.kjp je dh setahun..kjp lg 2 thn…btl x??jadik saya plh kategori A la… hehe…http://cariwriter.blogspot.com

  106. suhida said,

    March 30, 2010 at 7:00 pm

    slm,mcm ramai je yg join kategori A.mmm,saya join kategori B tau.terjah ye nanti.http://fazdarazat.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  107. Rya Rizyana said,

    March 31, 2010 at 1:28 am

    Happy 1st Bday..saya pilih kategori Bhttp://akuyangria.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.html

  108. Em's Family said,

    March 31, 2010 at 3:45 pm

    salam saya amik Kategori A sebab dah lambat huhuhttp://jomjoincontest.blogspot.com/2010/03/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmlTerima kasih

  109. CatlinaFly said,

    March 31, 2010 at 4:22 pm

    giveaway sudah tamat..tunggu keputusan k..tq kepada semua yg menyertai..

  110. HANI said,

    May 2, 2010 at 11:49 am

    AKUM…saya join jugakategori Ahttp://haniarina-hani.blogspot.com/2010/05/nur-dayana-insyirah-1st-birthday.htmltq


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: