Oh, cat!

Note! Nur Dayana Insyirah First Birthday Giveaway akan tamat pada jam 12 midnight tonite!!

Enjoy the video..hari ni tgh malas nak menaip panjang2 wahaha…E-ein saying “oh, cat!”..or so I think!๐Ÿ™‚ I don’t know whether she really meant it or not !

* Oh ya…e-ein pangiil abah dia, Ayah sekarang sebab anak2 pengasuh paanggil their father, Ayah.Dan lain2 perkataan, “Nak” dan “kak”(bukak).Tapi belum juga panggil mama dia, huhu..

16 Comments

  1. sue said,

    March 31, 2010 at 12:39 pm

    My ilham sampai sekarang cuma pandai panggil mama (me) dan mak (babysitter). Word papa tak kuar2 lagi dari mulut. Sampaikan hubby sue cakap balik2 mama. Sapa yang basuh berak hari2?? Wakakakaa…

  2. chugie said,

    March 31, 2010 at 3:12 pm

    cute je suara die tau..nampaknye perangai e-ein yang suka selongkar purse memang sama ngan fatin..

  3. firahadifa said,

    April 1, 2010 at 1:02 am

    keke.. so cute!btw , cat .. nengok nie…www.goldenhorsecosmetics.com but masih under construction …

  4. firahadifa said,

    April 1, 2010 at 1:02 am

    silapwww.goldenhorsecosmetics.blogspot.comx buy domain lagik๐Ÿ˜€

  5. indahhouse said,

    April 1, 2010 at 1:35 am

    salam kak catlina,comey suaranya. bila E-ein dah besar skit, mesti dia gelak dengar suara dia time ni..hihi

  6. Miss Q said,

    April 1, 2010 at 3:28 am

    nampak sanagt anak ayah laa niii.. QZ bole sebut "mmma-ma-ma-ma" atau "mmm-ma!" tapi "mommy" x bole lagi. Puas ajar pun x bole lagi. Mama Qisztina la puas hati sebab sebut nama dia dulu. haihhh

  7. Miss Q said,

    April 1, 2010 at 3:31 am

    ha. baru bole tengok video! ha, cat! kih3..siap ada muzik background tu ..

  8. CatlinaFly said,

    April 1, 2010 at 1:50 pm

    sue: oh terbalik ye..tu lah bilalah dia nak panggil mama ni

  9. CatlinaFly said,

    April 1, 2010 at 1:51 pm

    chugie: hihi budak2 sume gitu๐Ÿ™‚ part of their learning..

  10. CatlinaFly said,

    April 1, 2010 at 1:51 pm

    afidah: takleh tgk la fidah..

  11. CatlinaFly said,

    April 1, 2010 at 1:52 pm

    opss….dah gi tgk dah fidah..okess..

  12. CatlinaFly said,

    April 1, 2010 at 1:53 pm

    nur:๐Ÿ™‚ tulah tiba2 dia ckp oh cat tu hihihi

  13. CatlinaFly said,

    April 1, 2010 at 1:53 pm

    miss q: takpelah qas, janji tido bwh ketiakku jua hahaha

  14. CatlinaFly said,

    April 1, 2010 at 1:57 pm

    miss Q:lagu wali tu hihi

  15. cikmin said,

    April 2, 2010 at 1:04 am

    salam cat..dah betoi la tu e-ein sebut 'cat' secara spontan…hihihi..bape kali ulang tayang ni ha..tapi mama pulak pi ajar meow..meow..๐Ÿ˜›

  16. CatlinaFly said,

    April 2, 2010 at 2:30 am

    cik min: tu lah sy tak perasan sy duk cakap meow..patutnye ckp la cat jugak hehehe..dah tgk video baru bperasan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: