8 minggu!

Haha..no, no, no..bukan aku ye yang preggie!Tapi gambar di atas memang gmbo scan E-ein…Gmbr hiasan,jgn mare aaaaa….Tahniah buat kawan seopis aku(dia tak de blog)yang sekarang pregnant 2 bulan….kawen bulan 10, tahun lepas..cian dia tau, tgh sakit2 bdn ni, sebab dlm 2 minggu ni dia sibuk berkursus, mujurlah dia dah wat test sebelum gi kursus.Kursus yang dia pegi tu boleh tahan lasak (Kawad kaki, lari, ade ujian kelenturan tubuh lagi)….walaupun masa tu doktor tak nampak bila scan, instinct dia membuatkan dia menarik diri dari aktiviti2 kat kursus tu…

Antara koleksi Pa & Ma dan Baiboo (aku sign up kat Guardian-member patutnye dapat gift dekat2 anak nak lahir, smpi sekarang aku dapat majalah je, gift tak pernahnye dapat…ade yg dah jadi member n pernah dapat gift for baby tak?).Aku nak kasi kat kawan aku tu..aku lak yg excited!

8 Comments

  1. zue comelz said,

    April 1, 2010 at 11:57 pm

    is it my classmate, kak zana?????

  2. Rya Rizyana said,

    April 2, 2010 at 12:21 am

    saya penah dapat mummy tummy box from baiboo… http://akuyangria.blogspot.com/2009/09/mummys-tummy-box-from-baiboo.htmljus isi form kat baiboo.com.my. tp time saya tu kena collect box kt opisnya kt pj

  3. April 2, 2010 at 12:54 am

    salam cat..ha!ha!k.atie ingat cat pregnat lg…rupa2nya…tipah trtipu!!!hikhik

  4. April 2, 2010 at 1:00 am

    la…ingatkan Cat yg pregnant tadi. congrats to ur friend.

  5. AntuGorgon said,

    April 2, 2010 at 1:30 am

    tummy box from baiboo pernah kudapat, dpt mesej mintak collect kat guardian store. mcm² isi kandungannya.. tajaan.. :-)http://adedory.blogspot.com/2009/06/your-free-mummys-tummy-box.html

  6. mummy_ayu said,

    April 2, 2010 at 2:57 am

    sabar jelah..terkena sudah..ingat e-ein nak dapat adik..

  7. Miss Q said,

    April 2, 2010 at 4:46 am

    mujo jgk lah dapat mag. sy ni sampai sudah menantang baiboo belaka x dapat2!

  8. April 2, 2010 at 7:26 am

    wahhh gambar penuh controversy. baru nak congrats Cat tadi heheheI pernah register baiboo but rasanya tak pernah collect. Rugi. Takper, next time. Oh, and congrats to ur friend ^___^


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: