Bila April…..

Biarkan gambar bercerita..eceh!….Terima kasih Nuffnang!🙂

Buffered Earnings on April…

Metered Earnings on April..

Maksud Buffered dan Metered Earnings ada di sini.

Peserta kategori B Nur Dayana Insyirah’s First Birthday Giveaway akan diupdate esok atau lusa k…

9 Comments

  1. chugie said,

    April 4, 2010 at 9:35 am

    wah..byknye.. tahniah!

  2. Uda said,

    April 4, 2010 at 11:34 am

    alhamdulillah..uiii .. byk nya.. murah tuk rezeki.. tahniah..

  3. Miss Q said,

    April 4, 2010 at 1:52 pm

    sy rs sy ada join giveaway ni tp dah x ingat kategori mana. B la kotnyw. nama x appear kat A.rezeki ina ekk.. dah penah cash out ke?

  4. CatlinaFly said,

    April 4, 2010 at 4:52 pm

    chugie: macih..byk memang byk, tapi bukan semuanya RM tau..ade gak sen sen🙂..tapi sy bersyukur..sen pun rezeki😉 takde sen, takde ringgit

  5. CatlinaFly said,

    April 4, 2010 at 4:52 pm

    uda: moga uda dan family pun sama..:)

  6. CatlinaFly said,

    April 4, 2010 at 4:53 pm

    qas: ha..ade2..qas kat kategori B..first peserta lagi utk kategori tu..be;um pernah cashout lagi..nak tunggu byk sikit lagi buat modal beli mei tai hehehe

  7. kakchik said,

    April 6, 2010 at 5:51 am

    punyalah banyak!

  8. CatlinaFly said,

    April 7, 2010 at 3:10 am

    kak chik: rezeki🙂

  9. aiDieNa said,

    May 17, 2010 at 7:02 am

    Wahhh.. pas sini siket.. hehehe ;;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: