Saya tau saya ketinggalan keretapi…

Baru ada twitter! Thanks to Qas yang sudi menerangkan panjang lebar kepada ku..hihi ..jom tweet2..(menatang ape tweet2,hash tag bla bla bla ni pun tak mahir lagi hahaha…) ~ nanti nak wat twitter utk KedaiGambarKami pulak....wakakaka..sori laa..aku ketinggalan rupanye!

http://twitter.com/catlinaflybaby

I follow u, u follow I..gitu?hehehe..

8 Comments

  1. Miss Q said,

    April 5, 2010 at 6:39 am

    thanks to u jugak sebab reply sms pasal pasta tu tadi. keh3. esok lusa nak try buat lah. cuma kena pakai susu low fat ekk

  2. chugie said,

    April 5, 2010 at 6:44 am

    x paham gak ape ni twitter.. rasanye sy ada akaun nye..

  3. CatlinaFly said,

    April 5, 2010 at 6:46 am

    qas: sy pakai full cream jek🙂 hehehe…

  4. CatlinaFly said,

    April 5, 2010 at 6:47 am

    chugie: tu lah pasal..rasa mcm blog jugak yg best hehehe

  5. April 5, 2010 at 6:52 am

    boleh ber tweet twett lah pas ni🙂

  6. CatlinaFly said,

    April 5, 2010 at 2:33 pm

    ieda: hihi …ieda ke yang follow sy siang tadi?nanti sy follow k..

  7. lailasani said,

    April 6, 2010 at 3:16 am

    hehe… sy pun ketinggalan…dan mmg akan tertinggal sbb FB pun dh bersawang… ni kalo bukak twtr, kompom akan lebih2 bersawang… hahahah…

  8. April 7, 2010 at 3:23 am

    welcome to twitter! mwahahahahalelamer main twitter nie, memang akan jadi addict. sampai nak gi toilet pun kena update hehehehei will follow youuuuuuu (ala iklan digi)http://twitter.com/celefinwe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: