Sesi menjahanamkan laptop mama hehehe

Masa ni bagi mainan dia tak nak, bagi biskut tak nak, tgk kartun pun tak nak, nah aku bagi main laptop terus..memang idaman E-ein selama ni :)…

Berusaha gigih nak bukak flip laptop tu

Gaya blogger cilik keh keh keh

Amik!duduk terus atas laptop!hihi..

Sesi selepas ini ialah mengamuk/meradang sebab aku tutup terus laptop tu🙂
ngeeee buli budak!wakakakaa..!

9 Comments

  1. April 8, 2010 at 10:24 am

    Inilah generasi IT namanya hehehehe ^___^

  2. Syigim said,

    April 8, 2010 at 10:52 am

    uhuk uhuk. my laptop dah berminggu berkhidmat without papan spacebar tu. ni kahfi punya keja la ni. kena tekan butang kecik kat tgh2 kalo nk space. nasib baik ade butang kecik tu!!😛

  3. nurulazham said,

    April 8, 2010 at 10:57 am

    huhu..mase fifi kecik2 dulu penah dia duduk atas lappy tuh..(bertutup mase tu)..sudahnya screen pecah bhg dalam..terus buang ler jawabnya…sudahnye ayah dia beli desktop..amek ko….xboleh duduk2 lagi okeyh!

  4. April 8, 2010 at 1:24 pm

    hi cat,samala dgn irfan…klu nampak i on laptop je mulalah die "ter ter" – komputer…tingglkan skjp abish dua key tercabut…sabau je i

  5. chugie said,

    April 8, 2010 at 2:01 pm

    emm fatin pun camtu gak.. kite sibuk , die pun sibuk gak.. x kasi kang, nangis x ingat dunia..e-ein, de bakat ganti kan mama jd blogger tegar lah!

  6. Intan said,

    April 8, 2010 at 2:50 pm

    Ngee he he…mmg bebudak zaman la nie celik IT and gila It lah Cat…pantang nampak kita bukak, ada je nak nyelit :DAyooo tak pecah ka itu laptop dia dudok…ha ha !

  7. ezan said,

    April 8, 2010 at 3:20 pm

    future techie or power blogger in making.. hehehee…

  8. 5577 said,

    April 9, 2010 at 7:22 am

    aahaha.. budak2 zaman skrg kan?lain je ngan kite dulu.. byk2 benda yg dia minat laptop, remote tv.. haha..

  9. lailasani said,

    April 9, 2010 at 8:07 am

    hehehe… baik mama e-ein bagi main laptop. anak dara saya takleh sentuh pun laptop saya… kalo nk join tengok barney same2 pun mesti duduk 0.5 meter di belakang… kekeke…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: