Hak mama hak E-ein jugak!

Buku E-ein menimbun byk, tapi buku mama jugak yang dia conquer!Ni salah satu buku “cat” aku yang E-ein suka..sebab byk gambar kucing yang omei tomei!

Ciumm…sayaaaang cat!

Respek dgn E-ein ni sebab kalau belek2 buku, buku tak koyak..kecuali buku yang dia dah boring baru dia ganas2 belek buku tu..

Muuuaaahhh sayyaaaang cat lagik!

Muke concentrate…bibir ade bekas luka lagi tapi nmpk mcm takde problem nak makan or minum..
syabbaaasss mere beti, syabbbaaasss!

15 Comments

  1. chugie said,

    April 11, 2010 at 3:06 pm

    bagusnye e-ein x koyakkan pun buku tu ye.. kalau fatin, abis dah tu.

  2. CatlinaFly said,

    April 11, 2010 at 3:12 pm

    chugie: tu lah wonder jugak kenapa dia tak belasah buku tu cukup2 hehehe…sy rasa kan, e-ein tak koyakkan sebab dia fikir, kalau dia koyak buku tu, camno nak tgk gmbr2 cat omei tomei tu nanti hihihi ..haha kot je lah🙂

  3. Miss Q said,

    April 11, 2010 at 11:27 pm

    kuat mencium cik e-ein nihh

  4. firahadifa said,

    April 12, 2010 at 12:24 am

    bagusnyer dia suke baca buku.. si farrihin bile kite buka buku jer dia tutup!!

  5. Mama Adli said,

    April 12, 2010 at 12:36 am

    comelnye…adli pulak everytime klu nampak gambar atau kucing sebenar…dia akan buat bunyi …."aaaummmm"…

  6. lailasani said,

    April 12, 2010 at 1:02 am

    hehe… same ngan damia, tak koyak buku kecuali kalo dah boring.. hehe…

  7. CatlinaFly said,

    April 12, 2010 at 1:42 am

    miss q: jaga jaga QZ hahahaha!(gelak jahat!)..irsyad, baby boy yang pengasuh jaga sekali tu hari2 kalau jumpe, dicium dek e-ein!

  8. CatlinaFly said,

    April 12, 2010 at 1:43 am

    afidah: suke tgk gambar je tu fidah😉 ..semoga dah besar nanti farihin & e-ein sam2 rajin baca buku :)amin

  9. CatlinaFly said,

    April 12, 2010 at 1:43 am

    mama adli: hehehe jadi bunyik rimau lak ye..

  10. CatlinaFly said,

    April 12, 2010 at 1:45 am

    laila: tgklah buku yang satu lagi(yang kaler2 ade nombor tu…)kulit buku tu dah ke mana dah hehee

  11. Ain said,

    April 12, 2010 at 3:06 am

    sama minat ngan mama yerk….kecik2 dah suka buku…..dan besar nanti mesti bijakkk mcm mama jugak nie…

  12. Izan Ishak said,

    April 12, 2010 at 4:06 am

    baguslah e-ein ni ye cat… sbb dia tau kot tu buku mama dia… bijak..bijak…

  13. ezan said,

    April 12, 2010 at 4:57 am

    clever girl la eein ni… i like… mesti bijak nanti kalo kat sekolah.. rajin baca buku..

  14. mummyseri said,

    April 12, 2010 at 9:10 am

    bagus eein syg kat cat..kalo hannah gamba cat ok lagi tp kalo yg real msti nangis n tolak2 cat tu..hehehe sbb penah ada sekor kitty gesel2 kt dia pastu cakar n gigit manje gitu kt kakinye..lgsung tamo terus takottt;)

  15. @e_da said,

    April 12, 2010 at 11:39 am

    bagus eein suka baca buku.. sama ngan mama suka cat ya… kalau mika dah lama kertas buku tu hancur dikerjalan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: