E-ein’s New & Preloved Baby Items to let go!

Kemas2 brg-brg E-ein, jumpa la beberapa item yang samada pernah guna atau tak pernah guna langsung….ade juga mainan yang E-ein tak berapa gemar nak main..I hope to find new owner that would put them to a good use…:)….(klik gmbr utk imej lebih besar k…)Booking valid utk 2 hari je k..

Coolababy Cloth Diaper-sold to eida
New
Sy beli 3 CD, 1 ni je belum guna
Dapat 1 insert dan beg plastik Coolababy
Normal Price RM29 – RM32 utk 1 CD + 2 Insert
My price: RM15.00 with 1 insert
Pos ekspress: RM4.50
Poslaju: RM6.00

Anakku Soft Cloth Book-sold to eida
Used (7/10)-washed it already
Colourful picture to trigger baby’s eyes
to sell: E-ein sukakan hard book sekarang..tak suka cloth book dah..
I bought it by RM49.90
My price now: RM12.00
Poslaju: RM6.00

Fiffy Newborn Mitten and Booties
New
Tersalah beli saiz masa E-ein umur 4 bulan…
Normal Price : RM8.50
My Price now: RM4.00
Pos ekspress: RM3.00

Fisher Price Colourful Shape Sorter – booked by siti
Used (9/10)-excellent condition sebab selalu clean after play
& complete set(dlm gmbr ade satu tak cukup
sebab termasuk belah dalam box nye.)
Reason to sell: E-ein got new one, so dia takmo main yang ni dah
I bought it by RM49.90
My price now: RM20.00
Poslaju: RM6.00

Animal Kids Leg Warmer Rainbow – booked by siti
New
E-ein got so many dah leg warmer ni,
yang mama dia beli, yang kawan2 mama kasi hadiah lagik..hihi
Bought it at RM10.00
My price: RM6.00
Pos ekspress :RM4.50
Poslaju :RM6.00

Miki House Leg Warmer Cars – sold to eida
New
E-ein got so many dah leg warmer ni
Bought it at RM14.00
My price: RM9.00
Pos ekspress :RM4.50
Poslaju :RM6.00

The First Years Thaw and Warm Cup(Manual) – booked by ina manshor
New
Dulu beli utk warmkan EBM..tapi tak kesampaian…
Beli pada harga RM39.90
My price now: RM20.00
Poslaju: RM6.00

Wooden Puzzle – booked by siti
Used(8/10)
E-ein suka sepah2 dari main bendalah ni hihi
suitable for 1-3 years old
Beli pada harga RM20.00
My price now: RM10.00
Poslaju: RM6.00

Jika berminat..email sy di catlina7@yahoo.com okeh?:)

4 Comments

  1. @e_da said,

    April 13, 2010 at 2:39 pm

    saya berminat dan dah email pada catlina..

  2. CatlinaFly said,

    April 13, 2010 at 3:12 pm

    k..dah reply..thanks eida🙂

  3. indahhouse said,

    April 14, 2010 at 12:00 am

    salam kak catlina,ala..saya lambat. suka tgok leg warmer tu.🙂

  4. chugie said,

    April 14, 2010 at 12:56 am

    banyak nye barang e-ein nak d let go kan..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: