Gigi oh gigi

Show off!hehehe..suke tunjuk gigi skrg!🙂

Officially gigi E-ein dah ada 6 batang…suke je aku nengok nak2 yang belah bwh tu nmpk 2 ketul je gigi dia hehehe..kadang2 kesian gak tgk air liur dia meleleh2 je…

For starters aku dah beli ubat gigi utk E-ein..berus gigi pun dah beli, tapi belum pakai.Skrg aku gosok gigi dia pakai ujung kain lampin dia je.itu pun macam nak berperang..aku gosokkan 2 kali sehari, pagi , lepas bgn tido dan malam, sebelum tido🙂..humang aiii, ubat gigi E-ein harga dia RM20++.Masa gi Guardian ari tu aku main capai je , kat kaunter baru tau harga dia..heh next time beli Kodomo lion lah hihi..

Mama,mama.. buat muke mcm ni comel tak?

27 Comments

  1. Izan Ishak said,

    April 15, 2010 at 12:01 am

    alololooo…comel je nampak gigi dia baru tumbuh tu…e-ein super cute!!! cium sket…muahhhsss…**izan pun guna kodomo lion je, itupun free masa beli berus gigi, 4 berus gigi, free ubat gigi setiap satu!

  2. MamaCira said,

    April 15, 2010 at 1:16 am

    comelnya gigi kecik²..lepas ni boleh gigit mama kan e-ein??hehehehe…

  3. April 15, 2010 at 1:56 am

    aku pun selalu berperang dengan my nuha utk gosokkan giginya..time meraung tu laa aku gosokkan gigi.padan muka.hahahah

  4. ezan said,

    April 15, 2010 at 2:00 am

    memang susah kan time nak gosok gigi ni.. tension ezan. hehehe… dah la ubat gigi dorg ni mahal.. klah ubt gigi kita.. kalo x putih2 gak xtau la.. hehehe…

  5. Nadiah Sidek said,

    April 15, 2010 at 2:05 am

    oh, dh beli ubat gigi ye? safiyyah takde ubat gigi lg. gosok gigi tanpa ubat gigi..just guna air je🙂

  6. mummy_ayu said,

    April 15, 2010 at 2:23 am

    wah…suka ada gigi…emm iris pun gosok gigi tak pakai ubat gigi…nak cari tooth paste cam tu untuk iris..he he he..

  7. Uda said,

    April 15, 2010 at 2:53 am

    dah ada gigi.. makin tomel nii..fuhh.. mahalnya ubat gigi..

  8. rina said,

    April 15, 2010 at 3:05 am

    Pasni leh geget mama tauu…🙂

  9. chugie said,

    April 15, 2010 at 4:10 am

    so cute lah e-ein with that face! wah.. dh banyak gigi die ye..

  10. Mama Hanim said,

    April 15, 2010 at 5:05 am

    cute sgt e-ein tu.. cantik gigi dia..

  11. April 15, 2010 at 5:05 am

    My 3-year old guna Colgate gambar Doraemon tu jer hehehe

  12. zue comelz said,

    April 15, 2010 at 1:05 pm

    jelesnya tengok e-ein tembam ni dah banyak gigi..hanny takde gigi lagik…dah sembilan bulan, tunggul gigi pun takde..aduii…kurang kalsium ke hape nih..padahal minum susu bertin2… hahahaha

  13. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 1:57 pm

    aunty izan: macih aunty..tulah mama e-ein ni main amik brg je tak check harga hihi

  14. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 1:58 pm

    fareeni: hehehe tapi sejak tumbuh gigi ni tak gigit org pulak, dia rajin gigit masa belum ade gigi(masa gusi gatal)

  15. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 1:59 pm

    elissmie: kira oklah time meraun leh gosok gigi.E-ein ni siap tepis2 tgn kita tau, silap2 kena lempang dgn dia kang hahahahaha (anakku ni garang tapi penyayang orgnye)

  16. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 2:00 pm

    ezan: betul..yang penting kita takmo gigi baby ni rosak sebelum masanye..

  17. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 2:01 pm

    nadiah:🙂 asalkan mama dia rajin, rasanye takpe pakai air je🙂 au natural!alah nadiah sy ni saje nak try ubat gigi ni lagipun e-ein ni dah mkn macam2..semua yang kita makan, dia mintak..

  18. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 2:01 pm

    mummy ayu: jgn jadi mcm sy, capai ubat gigi tak tgk rege !hehehe

  19. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 2:02 pm

    uda: ha ah la uda..sy ni tak tgk harga masa amik..tup2 masa byr, hoh rm20++!

  20. April 15, 2010 at 4:42 pm

    cute sangat e-ein ni.gigi pun kecik2 je

  21. ElyaElmo said,

    April 15, 2010 at 4:52 pm

    colgate zaman2 duluuu😛

  22. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 10:04 pm

    rina: takper2..nanti ku gigit dia balik!hahaha

  23. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 10:05 pm

    chugie & mama hanim:🙂 itulah harap2 tak rosak cepat hehehe geram gak tgk gigi kapak dia tu!🙂

  24. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 10:06 pm

    shareen:hahaha tulah sy aim kodomo lion atau colgate je next time..:)

  25. CatlinaFly said,

    April 15, 2010 at 10:07 pm

    zue: e-ein start tumbuh gigi umur 11 bulan!pastu byk pulak serentak naiknye smpi demam2!hanny akan tumbuh gigi tak lama lagi..ade org ckp, lmbt tumbuh gigi, dia akan berjalan dulu🙂

  26. Farah said,

    April 19, 2010 at 7:31 am

    afif pon gune ubat gigi yang sama..mula2 saya nak amik kodomo je tapi tgk2 yang kodomo tu tak sesuaila untuk baby/toddler…yang first teeth ni tak bahaya untuk di telan.

  27. CatlinaFly said,

    April 20, 2010 at 12:59 pm

    farah: sy main amik je ni farah..tapi baguslah kalau ianye tak bhy bila ditelan😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: