Jelajah Blog Ibu by Ben Ashaari makes me smile..:)

Alhamdulillah..dah di”jelajah” oleh Ben Ashaari(i think it’s ok to call him Ben, cuma tak pasti sebaya atau tak, kalau aku lagi tua,nak bhskan diri akak hehehe)

Review dari Ben:

“fuh…dasat nama … hehehe ..”

Hehehe jugak..sebenarnya nama Catlinaflybaby berasal dari perkataan Cat(aku saaayaaang kucing!), Lina(keluarga dan kwn rapat panggil aku nama ni atau Ina),Fly (nickname En. Zulkeflai , cik abe ku) dan Baby (E-ein lah tu hehehe..kalau E-ein dah ade adik ,blog ni kena tuko…Catlinaflybabies!hiiiiii!!!)

“Haaaaaaaaaaaaaaa.. panjang aku bagi …Dikategorikan blog yang dah terkenal dalam duni IBU – IBU ni , maka aku galakkan semua serbuuuuuuuuuu .. semua blog aku galakkan di jelajah … takde pilih kasih ( kecuali kalau ada yang nak bayar .. hahaha..guwau ) ..OK …jom g tengok blog ni .. beesshh “

Gulp..terkenal?adeh malu gue hehehe…

Thanks a zillion to Ben , yang aku kagum atas kerajinannya leh update sampai 20++ entry dalam satu hari..teringin jugak nak wat segmen mcm Ben buat ni tapi aku tak serajin beliau dan yang penting, ade ke yang nak masuk segmen Jelajah Blog Isteri2 dan Ibu2 oleh Catlina ni?Hahahaha..anyway,arigatou gozaimasu Ben-kun!(dan nanti tahun depan leh la Encik Ben kita masuk Project Alpha Nuffnang kot -sape setuju angkat tangan!!!hehehe)

Bangga jadi seorang isteri dan ibu..
Catlina

6 Comments

  1. miemiey said,

    April 14, 2010 at 2:29 pm

    tahniah kerana dah terpilih dalam jelajah ben cat…pas ni tggguuu perubahan tau..kih…kih…

  2. chugie said,

    April 14, 2010 at 3:32 pm

    wah..tahniah cat,bangga rasa bila blog kite di previewkan oleh Ben kan???

  3. BEN ASHAARI said,

    April 14, 2010 at 3:59 pm

    tqq cat … semoga sukses ek ..rajin update tau .. sebab ada dlm blog list .. org mudah nampak … kat situ .. trafik free

  4. Intan said,

    April 14, 2010 at 8:09 pm

    Tahniah cat! Mmg blog cat femes apa😉

  5. Izan Ishak said,

    April 15, 2010 at 12:06 am

    tahniah..tahniah..en Ben dah jelajah blog cat juga!**part femes mmg tidak syak lagi!

  6. azila said,

    April 15, 2010 at 1:54 am

    tahniah…blog yg sejuk mata memandang..hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: