Ke UiTM esok!

Esok aku akan ke Shah Alam, ikut Cg Fly hantar adik (Ijad) ke interview pengambilan student Ijazah A & D (Art and Design- Seni dan rekabentuk)..Suratnye check kat internet malam tadi :)…Go go go Ijad, good luck!!!!
(Hmm…gi jkejap je, abis interview balik lah..tak bwk E-ein nih..)

*Kalau ada kawan2 yang ade adik/sedara mara yang apply Uitm, dah leh check kat sini.

7 Comments

  1. chugie said,

    April 16, 2010 at 4:52 am

    wah.. tahniah tuk die!itu ex-U saya.. huhu, mesti bangga jd student Uitm!

  2. April 16, 2010 at 7:51 am

    kalo pegi hari bekerja, leh eliss belanja minumšŸ™‚

  3. April 16, 2010 at 8:58 am

    ni ex-u my hubby..kita tumpang bangga la (kita ex-upm)btw, good luck yer for ur adik

  4. ICA said,

    April 16, 2010 at 9:15 am

    ehhh sama la kita….ex-uitm shah alam student…hidup uitm! wooohooo.

  5. Mak Su said,

    April 16, 2010 at 10:20 am

    tahniah untuknya, caiyuk caiyuk

  6. April 18, 2010 at 2:53 pm

    ooo ke UiTM..tempat koje den. heheso,camne interbiu je cat? hope ok semuanya

  7. mamaaerish : said,

    April 19, 2010 at 2:49 am

    leh la jumper….šŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: