Penat..:(

Salam semua..I’m back..

Trip to Shah Alam is so exhausting walaupun tak jauh mana pun gi sana (3jam pegi, 3 jam balik)…nantilah aku cite nape jadi penat sgt tu..nak siapkan tempahan2 header, blog badge and photobook ni…:) good nite…

P/S: Thanks to Qastalani and my senior Kak Nik who helped a lot masa kami kat S.Alam..tqvm!

5 Comments

  1. Ain said,

    April 18, 2010 at 2:17 pm

    penat pun sambung buat kerja lagi ya……cayalah….

  2. April 18, 2010 at 2:51 pm

    tak habaq pon nak mai shah alam..huhuhu

  3. Ely Hasrul said,

    April 18, 2010 at 3:49 pm

    uit xbgtau pong turun sini (err shah alam tu xdek le dekat tp xsmpai la 3 jam hehehe)

  4. Mama Hanim said,

    April 19, 2010 at 2:39 am

    semoga dpt rehat yg cukup ye..

  5. chugie said,

    April 19, 2010 at 4:16 am

    siannye.. rest cukup2 k!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: