Lawak akrobatik

Lately E-ein suka buat camni…hehehe..

Kurang jelas dgn apa yang dia buat?Jom tgk video ni🙂

*Pengasuh kata, E-ein jalan dah byk langkah juga kat umah dia, tapi kalau kat umah kami, dia nak landing dgn kami je.Maybe malam dia dah penat kot…so dia byk rehat dan tido waktu malam..

21 Comments

  1. ezan said,

    April 22, 2010 at 2:03 am

    wah eein.. nak jadi bakal gimnas negara ke?? hehehe.. cute!

  2. mummyseri said,

    April 22, 2010 at 2:07 am

    salam catlina..aah la sama si hannah kalo buat gaya mcm ni…taktau la apa kononnya tu..pantau aje..mcm2 dorang ni kan..

  3. firahadifa said,

    April 22, 2010 at 2:10 am

    kekekek.. funny2

  4. April 22, 2010 at 3:18 am

    alor..cutenye..nak jd ahli gimnas ke? wekekekkecat, kita nak wat badge leh? brapa rial eh?

  5. chugie said,

    April 22, 2010 at 3:22 am

    ehehe.. die nak longgar2 kan otot2 badan kot ek?wah, syoknye e-ein dah berjalan..

  6. April 22, 2010 at 4:05 am

    muahahahha sgt lawak hehehe

  7. CatlinaFly said,

    April 22, 2010 at 5:52 am

    ezan: hahaha tu lah..kita takut dia terseliuh leher je

  8. CatlinaFly said,

    April 22, 2010 at 5:52 am

    mummy seri: agaknye dia tgh explore ape bdn dia leh buat🙂

  9. CatlinaFly said,

    April 22, 2010 at 5:52 am

    rose: nanti sy email k

  10. CatlinaFly said,

    April 22, 2010 at 5:53 am

    chugie: ye lah kot hehehe

  11. CatlinaFly said,

    April 22, 2010 at 5:53 am

    tinie: hehehehe tu lah kalau perasan, video tu goyang2 sebab sy dok ketawa🙂

  12. CatlinaFly said,

    April 22, 2010 at 5:53 am

    afidah: hihihi🙂

  13. Diamilikku said,

    April 22, 2010 at 6:10 am

    yup cat..i guess she wanna be a gymnas tuh nanti…hehehhehe…btw i like your entry on how not to get pregnant…sila sambung part 2 cepat2 yer..saya baru dapat knowledge dalam cara yang simple bila baca entry itu

  14. Mama Adli said,

    April 22, 2010 at 6:42 am

    hehe..cat,dulu adli selalu jgk buat mcm tu…kdg2 siap blh guling2…hehe…

  15. paij188 said,

    April 22, 2010 at 7:00 am

    org tua2 kate, die nak tgk jauh lagi ke adik dia.. hahaha! or maybe nak tgk adik die boy or girl

  16. mummy_adam said,

    April 22, 2010 at 7:50 am

    ahahaha.. cumel🙂 ada bakat nie..

  17. Mummy ranger said,

    April 22, 2010 at 8:13 am

    cutenye e-ein nih…biasalah tu cat, dorang tu tgh test flexibility badan dorang..hana oso d same…sib baik tak tertonggeng..kehkekkeh

  18. MeL MikaiL said,

    April 22, 2010 at 12:12 pm

    so comelss!

  19. Nadiah Sidek said,

    April 22, 2010 at 12:52 pm

    hihi..mcm2 aksi kan bdk2 buat. tu yg jd ralit tu tgk diorg

  20. April 23, 2010 at 1:41 am

    huhuhu..my ecah pun suka buat macam ni..kita yang seriau..takut dia terkehel leherhuhuhu..budak2 sekarang..mmg kreatif bab main

  21. Miss Q said,

    April 23, 2010 at 9:21 am

    takutnya la auntie dia jatuh tergeliat karang. budak2 nihh.. berani je masa kecik ekk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: