Want this so badly!!!!

Hmm…selalu tgk white room studio ni dalam website photographer2 je…teringinnya..huhu..actually kat umah aku ade satu bilik kosong..hmm..kalau ada budget lebih, maybe KedaiGambarKami akan ada mini studio sendiri..tapi byk lah nak kena renovate, kena cat bilik tu, kena beli backdrop,(maybe dlm 2-3 backdrop utk tukar2 kaler), flash payung tu bla bla bla…

Dah jumpa dah mana nak beli backdrop tu…so doa2kan kami supaya dapat merealisasikan impian nak ada mini white room studio (real punya) sendiri…kalau byk dapat job, the lagi cerah peluang nak adakan studio ni..(huhu mana satu ni, nak upgrade lens dan kamera lagi wuaaa..)

Dapat cam ni ok gak for starters..

9 Comments

  1. Mummy ranger said,

    April 23, 2010 at 2:43 am

    insha allah, ada rezeki sure akan tercapai impian tuh nanti…amin.

  2. April 23, 2010 at 2:49 am

    takpe cat.. berangan mat jenin dulu..nanti ade rezeki..insyaallah akan dimakbulkan..sy aminkan dulu…Aminnnnn

  3. ezan said,

    April 23, 2010 at 3:27 am

    good luck catlina.. isyaALLAH ada rezeki satu hari nanti… amin…

  4. firahadifa said,

    April 23, 2010 at 3:29 am

    amin……..

  5. mummy_ayu said,

    April 23, 2010 at 3:31 am

    insyaallah…amin!!!suka tgk pic taken kat white studio…

  6. Farra Rizal said,

    April 23, 2010 at 4:27 am

    Jom join blog kite yg baru…blog lama (mybaby-farisha) problem…coz x view new entry…tengah bengang gile nieyNi blog baru saye…http://terataimewangi.blogspot.com/ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

  7. Ein Frenoz said,

    April 23, 2010 at 6:11 am

    chantek…mudhn cita2 u tercapai..:)amin..

  8. CatlinaFly said,

    April 23, 2010 at 9:00 am

    kawan2..macih🙂 amin dgn doa2 kalian tu..huhu..dah bincang dgn cg Fly tadi, dia kata boleh tapi dgn syarat, dapatkan byk job dulu , baru beli brg2 neh🙂

  9. mama_umar said,

    April 24, 2010 at 3:57 pm

    insyaAllah x mustahil 1 ari nnt korg blh ade bende2 tu =)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: