Patah……..

Sumber: Flickr

Adeh..laptop ku ade prob sekarang nih..File windows nye corrupt so, kepada client2 KedaiGambarKami yang tgh pending tu, maybe 1-2 hari I will start my work back..rasa cam patah tangan ni ha bila laptop tak leh on!Ini pun pakai komputer opis..and if ade urgent works yang nak guna Photoshop dan lain2 keje KedaiGambarKami, kena pakai laptop Cg Fly lah buat sementara waktu..

E-ein mcm dah ok, badan dia pon tak panas lagi tapi semalam memang dia tido je, tak de bgn main2 mcm selalu.Bgn pun utk minum susu je.Harap2 lepas ni E-ein berselera nak makan..mama masakkan sup ayam + bubur nasi today..

8 Comments

  1. ezan said,

    April 26, 2010 at 1:00 am

    fuh.. ingatkan tangan catlina or eein yang betul2 patah2 tadi.. terkejut gak.. hehehe…

  2. Ain said,

    April 26, 2010 at 1:05 am

    ingatkan tangan catlina yang patah tadi…..suspen jer tau….

  3. Ely Hasrul said,

    April 26, 2010 at 1:07 am

    suspen aje..bile nye e-ein demam?? ok i mmg ketinggalan.. nk kompom on badge tuh cat..

  4. CatlinaFly said,

    April 26, 2010 at 1:46 am

    ezan: gambar tu saja wat gempak di pagi Isnin ekekeke

  5. CatlinaFly said,

    April 26, 2010 at 1:47 am

    kak ian: hihihi sori2 ayam sori kak..

  6. CatlinaFly said,

    April 26, 2010 at 1:47 am

    ely: wahahahaa sori ye ely!:) tapi tulah yang sy rasa bila laptop problem..byk keje pending nih..

  7. Sally said,

    April 26, 2010 at 5:13 am

    Ishhhhhh..adoiyaiiii sakit jantung dibuat..ingatnye tangan e-ein dah tadi tu..

  8. mummyseri said,

    April 28, 2010 at 6:54 am

    Tu la ingatkan pth tgn betol..k hrp eein sembuh sepenuhnya ye..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: