Back in action!!

Ha…sape back in action?E-ein lah of course!E-ein dah sihat sepenuhnya setelah seminggu demam campak..alhamdulillah…sekarang cuma tunggu laptop mama E-ein kuar hospital lak…can’t wait to finish kerja2 KedaiGambarKami!

Panas lah mama…best main air ni!

E-ein doakan laptop mama ok dan fail2 tak ilang ok?

Oppsss..bila sy masukkan spray air ni dlm mulut, mama tak kasi main dah huhu..

15 Comments

  1. ummumishkah said,

    May 3, 2010 at 12:44 am

    alhamdulillah dah baik yer… geram betl tgk mata bulat dan pipi tembam si comel nih!

  2. Diamilikku said,

    May 3, 2010 at 12:47 am

    nampak susut je badan..sian e-ein demam seminggu….tapi maintain comel kan…

  3. May 3, 2010 at 1:18 am

    alhamdulillah dah sihat…cutela main picit2 air tu..ehehe..

  4. Miss Q said,

    May 3, 2010 at 2:07 am

    oohh.. dia main spray iron baju rupanyaa..

  5. Intan said,

    May 3, 2010 at 3:24 am

    E-ein comels dah sihat tapiiiiii Arissa lak berjangkit ngan ibu dia nya virus….huwaaaa😦

  6. CatlinaFly said,

    May 3, 2010 at 3:31 am

    kak ummu mishkah:🙂 pipi je tembam kak..skrg kami risau berat bdn dia tak mo naik huhuhu

  7. CatlinaFly said,

    May 3, 2010 at 3:32 am

    suhana: mane tak nampak susut..mkn nasi sekali sehari je maa demam..menyusu pun kurang..actually berat bdn dia maintain je..tak turun tak naik🙂

  8. CatlinaFly said,

    May 3, 2010 at 3:32 am

    rose: hoho tulah abis basah tilam & diaper dia

  9. CatlinaFly said,

    May 3, 2010 at 3:32 am

    miss q: spary iron aka spray montot dia bila malam2 tukar diaper🙂

  10. CatlinaFly said,

    May 3, 2010 at 3:33 am

    intan: musim ni kot..kat opis sy pon 2,3 org staf yang anaknye demam..siap ade yang demam campak cam E-ein sekali

  11. chugie said,

    May 3, 2010 at 4:13 am

    alhamdulillah, e-ein dah sembuh ye!

  12. mummyseri said,

    May 3, 2010 at 5:53 am

    eein da sihat ek,alhamdulillah.. sonok tgk dia men air tu🙂..

  13. May 3, 2010 at 8:39 am

    alhamdulillah,sehat dah die ..skg tgu lappy mama plak baik 'demam',hihihi

  14. Izan Ishak said,

    May 3, 2010 at 8:39 am

    hi catlina…alhamdulillah e-ein dah sihat… kalau dia dah ok baru mama dia lega kn.**skrg ni mmg musim demam ye..

  15. Nadiah Sidek said,

    May 3, 2010 at 2:01 pm

    alhamdulillah e-ein dh sihat. syok main air ye e-ein😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: