Nafsukah?Keperluankah???

Sumber:sini

Haa…jgn terperanjat tgk mata ni..bukan mata aku tau..

Sebenarnya, tgh membuak-buak perasaan dan nak terbakar mata dek kerana rambang menelek satu-satu produk babywearing ni.Sebenarnya aku tgh eyeing Mei Tai kat Snuggbaby.com , tapi “ter”berkenan kat SSC (soft structured carrier)yang pada mulanya aku sangka sama je dgn Mei Tai.Budget nak beli Mei Tai InsyaAllah ada…nak tunggu Snuggbaby reopen je nih…kalau nak beli SSC, kenalah tmbh $ lagi ..(agak byk jugak nak tmbh tu hehehe)…aku tgh tunggu nak cashout duit Nuffnang ni..actually dah cukup sgt2(siap ada belen), kalau aku beli Mei Tai.Tapi hati berkenan SSC..or tunggu je lama sikit kasi duit Nuffnang cecah harga SSC hahahaha…:P..

Cg Fly kata, “awak ni membazir je nanti..Ring sling tu pun baru je beli dah nak beli lain pulak“.Aku beriya mempromote, “kalau sy beli Mei Tai (atau SSC-ku belum beritahu rege SSC nanti terkejut meow laki aku hehehe),awak boleh pakai sekali, kalau Ring Sling awak memang tak nak pakai..“hehehe baik punya cucuk ye…

Inilah yang menggoda nafsuku yang sembilan itu…tadaaaa…..hoishh…sabar-sabar Catlina.(Semua gambar di bawah adalah milik Snuggbaby.com)

Paling suka yang ni sebab ada animal prints!(duhhhh!!!!…) Yang ni cantik juga…graphic flowers..Hijau lembut yang menenangkan…hmm…Banyak lagi contoh2 SSC di Snuggbaby.com!

13 Comments

  1. Diamilikku said,

    May 4, 2010 at 12:12 am

    uishh cantekkk…tapi kalau su memang tak go for all this..tak tertanggung nak menampung berat aisy nih..so better naik stroller jer

  2. firahadifa said,

    May 4, 2010 at 1:06 am

    meh nak sedapkan hati u, Keperluan !!!! mesti beli!!!kekekekeke

  3. May 4, 2010 at 1:31 am

    cat,ssc pon bileh tahan rege dia..tapi kan nampak lagi comfy tau berbanding mei tai..harus dapat bodek hubby lagi ni..sbb ssc if dia guna lagi selesa kot si rafiq tu..taula kan hubby kita kan comey2..comey tang perot..wekekkeke

  4. May 4, 2010 at 1:32 am

    SSC yang nombor 2 tu, yang gambar flower tu (flower shower tu) adalah Aishah punya nyeh..nyeh..nyeh.. hehehhehe

  5. diLa said,

    May 4, 2010 at 2:44 am

    haaa..beli jgn x beli!!! ssc lg best & hubby frenly-hubby xde alasan xmo gendong baby hikhikhik!!…so beli la ssc!! ku pun tgh tggu bile kah ssc ku akan siap muahahah!!!

  6. CatlinaFly said,

    May 4, 2010 at 3:04 am

    su: kadang2 ada masa2 tak dapek nak guna stroller mcm nak kuar gi kedai/pejabat pos/bank kejap je, hubby tunggu dlm kete, tak dapat parking so sy kena kuar dgn e-ein…tulah mcm tak practical pulak nak pakai stroller..nak dukung gitu je,wallaweh!kebas tgn gue!sy pakai semua actually…stroller bila gi shopping mall, RS utk keluar kejap2, dan kadang2 E-ein naik troli supermarket tu aje🙂, tapi ade masa2 dia tak nak, dia panjat2 stroller dan troli tu, so kena jugak lah babywear..:)

  7. CatlinaFly said,

    May 4, 2010 at 3:04 am

    afidah: ni namanye cucuk jarum ni hahaha

  8. CatlinaFly said,

    May 4, 2010 at 3:04 am

    rose: betul..hehee rose dah terjangkit ke?

  9. CatlinaFly said,

    May 4, 2010 at 3:05 am

    aishah: tu lah..best nye dapat preeeeee!:) tumpang hepi for u😀

  10. CatlinaFly said,

    May 4, 2010 at 3:05 am

    dila: hehehe tgk lah nanti…tak tau nak beli mei tai atau ssc..

  11. Izan Ishak said,

    May 4, 2010 at 3:46 am

    hi cat…beli jgn tak beli…! kalau tak pakai lama2 utk e-ein pun, musti pakai utk adik2 e-ein nnti… hehe..kan?..kan?…

  12. Miss Q said,

    May 4, 2010 at 12:28 pm

    BELI!!!!!

  13. May 6, 2010 at 8:26 am

    Keperluan nafsu namanya LOLSnuggbaby punya SSC price still affordable berbanding kalau beli imported SSC. Plus patterns dia tersangatlah canteeeek. Memang rambang mata tengok kan kan kan??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: