Mekap eyeshadow mudah @ Supermodel’s Secrets!!!

Teringin nak mekap eyeshadow cam ni?



Sumber: Website Eyemajic South Africa

Cuba tgk video kat bawah…mudah je!!!

Mcm best je kan?đŸ™‚ Senang pun senang!Yang dalam gmbr dan video kat atas ni, brand Eye Majic.

Dan..aku jumpa produk hampir serupa,( jenama In-A-Blink Instant Eye Shadow) ada kat Malaysia ni masa blogwalking,di Supermodel’s Secrets owned by Michelle Chuah.Murah je harga dia RM12 for trial pair dan RM54 for 1 box (ada 12 keping eyeshadow applicator ni).Bolehlah wat pakai gi dating dgn Cg Fly(dan E-ein hihi) atau gi dinner ahaks…!! .Bila dah sampai dan cuba nanti aku war2kan k..menjadi ke tak hehehe…

Ada byk lagi produk dari hujung rambut hingga ke hujung kaki kat Supermodel’s Secret ni…Cuma setakat ni aku berkenan kat eyeshadow ni jelah..BTW, Michelle tgh mengadakan giveaway kat blog ni..Dateline 31st May 2010.Jomla join!Klik sini SUPERMODEL’S SECRET GIVEAWAY:Be A Follower of Supermodel’s Secrets & WIN!

5 Comments

  1. May 5, 2010 at 1:08 am

    dah lama tak makeup.

  2. SYANI said,

    May 5, 2010 at 1:29 am

    memang memudahkan… tak yah susah2 nak calit eyeshadow tu.

  3. lin said,

    May 5, 2010 at 2:40 am

    wah..thanks for sharing!

  4. chugie said,

    May 5, 2010 at 2:52 am

    mcm best je ni.. siap ade video lg kan? blh jd sumber rujukan ahahah..nnti nk g terjah blog tu lah!

  5. Uda said,

    May 6, 2010 at 4:25 am

    senang tgk diorang pakai.. cantik pulak tu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: