1Superkids – MBP Family Day

Sticky Mode hingga 9 Mei 2010(9 Mei juga adalah hari Ibu bagi tahun ini)

Geramnya nak pegi gathering 1Superkids Family Day ni..tapi apakan daya, tak berjaya”ayat” Cg Fly utk pegi..so consider memang tak pegi je lah huhuhu..(to Mommy Lyna , next time buat time cuti sekolah tau, konpom sy pegi!!)

Klik banner for more info

Makluman: Banner kat atas ni didesign dan disponsor oleh KedaiGambarKami(nak gak tumpang glamer tu wahahaha)-sesape yang nak wat contest /giveaway and berminat utk dapatkan sponsor dari kami, contact catlina7@yahoo.com utk pertanyaan
Best tau gi gather2 ni..pernah gather2 dgn 2-3 org kawan2 blogger pun dah seronok gila..kalau jumpa ramai2, jadi lah “beronok-onok “(pinjam ayat Johan Raja Lawak).

1 Superkids -MBP Family Day
ni dianjurkan bersama oleh Mommy Lyna @ My Superkids @ 1 Superkids dan juga Little Mama dari MomBloggersPlanet.

Apa yang ada kat 1Superkids – MBP Family Day ni?

INDOOR :
Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.
Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).
Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).



OUTDOOR :
Bling-Bling Race yang semestinya heboh!
Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?
LAGI MENARIK?
PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY!
Clowns and balloons. Did I mention clownS? Yea ada 2 clown
Press. Oh yeah, event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.
Bintang AF akan turut serta!
Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.
Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian.


Tak cukup lagi? Datanglah sini untuk pengalaman yang lebih menarik !

Tarikh :
9 Mei 2010

Tempat :
Wisma Bling Lustre, TanMing Bolevard,
Tmn Meranti Jaya, Puchong
(dari LDP exit Bandar Bukit Puchong/Tmn Putra Perdana)

Datanglah beramai2 ye. Tak kire blogger ke tak, ada anak ke tak, dah kahwin ke belum, ramai2 datang ke FAMILY NANTI.
Masuk adalah PERCUMA dan keluar juga tak kena bayar(ok..yang ini sy menambah2 sket hehehe)

12 Comments

  1. April 26, 2010 at 1:56 am

    Insya Allah akan kesana.dah dpt jemputan dr mommy lyna.kononnya as 50 blogger pilihan terbaik intrend la😛

  2. CatlinaFly said,

    April 26, 2010 at 2:13 am

    ellismie: tulah..dapat gak jemputan as participant, tapi cannot gi la huhuhu

  3. Diamilikku said,

    April 26, 2010 at 5:12 am

    hurmmm kenapalah duk jauh sangat ehhh…kalau duk kl sure dah boleh meloloskan diri pegi kannn

  4. DrSam said,

    April 26, 2010 at 1:43 pm

    terimakasih diatas hebahan. Insyaallah jika ada masa terluang, boleh juga menjengok ke sana.

  5. CatlinaFly said,

    April 26, 2010 at 3:16 pm

    su: huhu tulah..bilalah naka da gathering kat Johor lak ni..kalau a da mesti besh!

  6. CatlinaFly said,

    April 26, 2010 at 3:16 pm

    dr sam: ha..dr gi lah ye, memang sesuai utk semua tak kira blogger atau tidak🙂 jom memeriahkan majlis!

  7. chugie said,

    April 30, 2010 at 4:03 am

    wah.. dh ramai yg buat entry ttg 1superkids ni..cat join ke nanti??

  8. CatlinaFly said,

    April 30, 2010 at 4:12 am

    chugie: tak join huhu..tolong promo jek🙂

  9. Ely Hasrul said,

    May 4, 2010 at 2:22 am

    cat rugi lah xpegi sbb sy sponsor snacks tapi sponsor kat comittee aje la hehehe dan sy pon xdpt pegi gakkk huwaaaaacat, email details.. cat dpt refferal categori..😛

  10. CatlinaFly said,

    May 4, 2010 at 2:44 am

    ely: macih..dah email dah🙂

  11. CikLilyPutih said,

    May 5, 2010 at 2:00 am

    x pe cat, next time mesti ada lagi. so tungguuuu

  12. dZana said,

    May 8, 2010 at 12:14 pm

    selamat hari ibu.. smga berbahgia selalu.. n smga e-ein sihat2 sentiasa..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: