Tadaaa….

Errr..semalam hari ibu ke hari E-ein ye??..dia pulak yang dapat hadiah ride on toy ni hihihi…sebenarnye dah lama nak beli bendalah ni tapi belum sempat nak gi jengah ke kedai…Kejap je dia duduk elok2, pastu dia dah panjat & berdiri atas mainan ni!Huhuhu ni baby girl ke boy ni..lasak ya amat!

26 Comments

  1. May 10, 2010 at 12:11 am

    comeynya alahaiiii…

  2. Diamilikku said,

    May 10, 2010 at 12:15 am

    hahahahah..sejibik perangai ngan alesha..cuma skrg bila dah dua tahun baru dia tau erti mainan tu yang sebenarnya

  3. @e_da said,

    May 10, 2010 at 12:20 am

    huhu bestnya eein dah bleh naik menda tu.. cute la baju eein

  4. mummy_ayu said,

    May 10, 2010 at 12:23 am

    wah..mothers day..e-ein lak dpt hadiah..suka la dia ye!!

  5. May 10, 2010 at 1:17 am

    ni mother's day ke daughter's day? wekkekek

  6. mummyseri said,

    May 10, 2010 at 1:27 am

    salam cat..selamat hari ibu..wah best ek eein da ada ride tu;)msti round satu uma ni nnt..

  7. Izan Ishak said,

    May 10, 2010 at 1:38 am

    best nye e-ein dpt ride on toy tuh…cat, rambut dia dah pnjang ye…

  8. firahadifa said,

    May 10, 2010 at 1:39 am

    owh…. da besaq da dia.. dulu kecik jerk.. now nk naik tate sendiri.. alahai…

  9. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:50 am

    sari: maciiihhh hihi singgahlah sini selalu ye

  10. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:50 am

    suhana: tulah, bukannye dia nak kayuh dgn kaki, dia panjat pulak huhuhu

  11. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:51 am

    eida: hands me down tu🙂 baju sepupu cg fly..:)sekarang sepupu tu dah 3 tahun, so baju2 dia byk kasi kat e-ein sejak e-ein baru lahir lagi..masa baby agak jimat nak beli baju sebab dah ade baju secondhand ni🙂

  12. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:52 am

    ayu: thanks…ditto to u too..🙂 mama dia memang dah lama nak beli ni tapi abah dia kata, biar pandai jalan dulu baru beli..

  13. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:52 am

    rose: haa..konfius gak neh hehe

  14. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:52 am

    seri: happy mothers day to u too..:)

  15. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:53 am

    izan: ha ah dah panang..kita yang rimas tgk..nak potong sayang, selalunya ikat je tapi pas dia guling2, terbukak terus getah rambut hihi

  16. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 1:54 am

    afidah: jom la auntie fida, naik sama dgn e-ein hihi farihin nak naik sama pun mulehhh

  17. May 10, 2010 at 3:20 am

    cewah2..dpt kete baruu la e=ein =)

  18. Intan said,

    May 10, 2010 at 3:59 am

    He he…terbalik lah pulok ye. E-ein best arrr dpt pressie tu, aunty nak naik boleh tak :DCat, Happy Mother's Day to u dear!

  19. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 4:00 am

    zety: "jom jom , umar & maryam , jom naik keretaku " kata E-ein hihi

  20. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 4:06 am

    intan: hehehe kalau tak roboh kete tu, leh je intan nak naik kikiki..tapi rasanye arissa lagi sesuwai naik muahaha(jgn kecik ati nooo..)😛

  21. ~~@lyci@~~ said,

    May 10, 2010 at 8:40 am

    wah, e-ein pandai naik ekk.. adam just tolak2 ajer.. bila naik, dia jatuh dia xmo naik lg huhu..

  22. CatlinaFly said,

    May 10, 2010 at 9:21 am

    alycia: pandai naik hehehe pandai panjat2 huhuhu

  23. ParkAir said,

    May 10, 2010 at 1:23 pm

    bestnya ada anak… kepingin jugak!

  24. May 10, 2010 at 2:20 pm

    encik parkair: kenalah kawen dulu hehee :)catlina

  25. Miss Q said,

    May 10, 2010 at 7:25 pm

    skrg best ek.. kat kedai memang jual kereta kecik2 (budak yang kecik-kecik pun da bole main). Kalau zaman dulu, tinggi sikit seat dia. Kaki jadi x sampai. QZ main yang turun temurun cousin dia saje. Ada la dah berumur 7 tahun kereta dia nih!

  26. chugie said,

    May 11, 2010 at 7:47 am

    cat, tengok e-ein mcm budak dah umur 3 tahun lah dlm gambar ni.. nampak die dah besar..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: