Dah start dah…

Tido sambil berfikir..esok nak buat ape ye?
E-ein ni dah jadi anak abah balik dah…kalau abah dia takde/belum balik sekolah, ok je main dgn aku,menyusu, tgk tv bagai.Pantang abah dia ada, nak menempek je dgn abah dia.Nak tido pun dgn abah dia ..(hehe napelah tak tukar lampin dgn abah sekali E-ein kih kih)..

Paling aku tak tahan nak gelak, dua tiga malam ni Cg Fly tak cukup tido…sebab E-ein tak nak tido kecuali dgn abah dia, E-ein tak nak aku enjut buaian dia!Siap marah2 kalau dia nampak muka aku..bila abah dia take over, dia menyanyi2 kecil mcm gembira sgt abah dia yang enjut.Tapi kesian kat abah dia la..kadang2 E-ein bgn tgh malam, abah dia jugak yang dia kejut hehe..

11 Comments

  1. firahadifa said,

    May 11, 2010 at 12:22 am

    farrihin pon chenggitue… carik abah dia jer.. tapi yg x tahan jer.. setiap kali poo poo carik mama dier!!adei….

  2. May 11, 2010 at 2:11 am

    Umar plak ikut mood,kdg anak mama,kdg anak papa,hehehe

  3. May 11, 2010 at 2:28 am

    pipi tuuu! kena cubit baru tau >:) [hehe, sorry, jangan risau, ugutan kosong sebab geram tengok pipi]

  4. mummy_ayu said,

    May 11, 2010 at 3:07 am

    ramai org kata, kalu girl akan jadi daddy's girl..iris tak pulak..kenkadang jer..tapi ok la tu cat, lena tido you..but sian gak ngan ur hubby..

  5. Nadiah Sidek said,

    May 11, 2010 at 3:20 am

    anak abah rupanya ye e-ein..

  6. ~~@lyci@~~ said,

    May 11, 2010 at 3:51 am

    mmg anak abah ni..

  7. May 11, 2010 at 4:06 am

    aduhai..mcm2 peel ye budak2 ni..:-)

  8. May 11, 2010 at 4:56 am

    bagus e-in..pandai dia dera abah dia ek hehehe

  9. Sitisifir10 said,

    May 11, 2010 at 5:13 am

    Bagi saya anak yg kejutkan abah dia malam2 adalah anak2 yang bijak!! Ahahaha…sambil ketawa kejam

  10. chugie said,

    May 11, 2010 at 7:46 am

    e-ein still masuk buai ek.. emm nampaknye e-ein nk kasi mama die relax lah tu.. kn e-ein kn??

  11. May 12, 2010 at 6:20 am

    Erm maybe kena beli motor bagi buai enjut seniri kot?😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: