Gila kuasa- apekehal?

Tih tih tih!Dengan ini sy melancarkan blog sy yang paling baru iaitu Catlina On Makan – Makan which is inspired by Kak Hana, Kucingorengemok & Hazila.Ape kaitan dgn tajuk di atas?Hehe..rasa mcm gila kuasa sebab masuk ni, ini ialah blog aku yang keenam!!!!Hihihihi!

Reason aku buat blog ni:
1.Kumpul resepi yang pernah dan bakal aku buat supaya tak lupa.
2.Bagi semangat nak masak sebab skrg ni aku saaangatlah malas nak masak.
3.Cerita pasal makan2, gi kedai makan, etc.Kalau nak cerita selalu kat Catlinaflybaby mcm tak best sebab ni blog E-ein.

Tak taulah ade org nak jenguk ke tak…tapi it’s ok since aku buat pun utk tgk personally je, if ada org nak jenguk, alhamdulillah!Aku alu2kan!Nak wait and see jugak adakah blog ini bertahan lama hehehe

Dan juga aku bercadang nak buat food blog review by random kat blog Makan-makan ni.Maybe aku akan start dgn tiga blog di atas tu dulu…tootalooo!!!

18 Comments

  1. May 12, 2010 at 4:47 am

    kita pon ade rancang nak wat blog camni tautapi tunggu la nanti2eh apelak giler kuaserade lgi org len gila kuasasampai 10 blogahahahaha

  2. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 4:54 am

    rose: gila kuasa takpe, jgn gila betul ish ish ish..

  3. Mama Hanim said,

    May 12, 2010 at 4:57 am

    perhh.. byk tu… mmg super2 rajin lah..hehe2..

  4. dbalkis said,

    May 12, 2010 at 5:53 am

    congrats..saya pun suke bab2 makan ni..bulehla singgah selalu..

  5. May 12, 2010 at 5:55 am

    boleh la aku add di belog masakan ku jua :)http://mieeliss.blogspot.com

  6. Diamilikku said,

    May 12, 2010 at 6:10 am

    bolehlah kita tumpang amik resepi kalau nak masak apa2…ada juga terlintas nak buat tapi rasa macam tak cukup masa la cat..so saya akan menyokong blog cat dari jauh…..(nun di utara)..hahahhaa

  7. mummy_ayu said,

    May 12, 2010 at 7:01 am

    6 dah blog ko cat? cayalah…ayu baru 1..nak buat 1 lagi pun cam malas je..takut tak update..he he eh..apa pun..cayalah!!

  8. Uda said,

    May 12, 2010 at 7:29 am

    tak kisah laa.. kalu org ckp giler ker aper.. bukan suruh diorang update pun.. kan.. kan..

  9. Nadiah Sidek said,

    May 12, 2010 at 3:24 pm

    uih..byknya blog! sy 1 blog pun kdg2 tak brp rajin nak update :p

  10. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 11:06 pm

    mama hanim: hihi🙂 takpe..sebab sy memang suke menulis🙂

  11. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 11:07 pm

    dbalkis: sila2..i need your support!!

  12. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 11:07 pm

    eliss:ku dah review blog mu🙂

  13. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 11:07 pm

    su:tengkiu2..:) ngeee

  14. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 11:08 pm

    ayu:yer..campur bloG kedai, blog kucing, blog harga, blog photography..last sekali blog makan2 nih..;)

  15. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 11:08 pm

    uda:hihi!

  16. CatlinaFly said,

    May 12, 2010 at 11:10 pm

    badiah:blog2 lain tu diupdate dari masa ke semasa..so it's should be no problemo!

  17. May 13, 2010 at 6:23 am

    eh eh, tak perasan nama kita termasuk jugak sebagai peng-inspire! tetiba rasa macam dr fadilah kamsah, hehe >:)

  18. CatlinaFly said,

    May 13, 2010 at 8:28 am

    lee lin: ye..sebab sy suka bc dan tgk gmbr dlm blog u🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: