BabyIbu Giveaway : Secret Bargains

Hadiah2 menarik di BabyIbu Giveaway: Secret Bargains!Syarat2 pun mudah!Jom sertai!!

Kalaulah diberi pilihan, aku nak handbag kat atas ni huhuhuhu..Jenama Baby Phat lagik..aku rasa Baby Phat ni(dan juga ade lambang kucing itam kat handbag tu), jenama tycoon moghul aka businesswoman aka model Kimora Lee Simmons kan?Ku sukeeee…nak2 ade lambang kucing comey tu…sesuai sgt lah dgn gelaran aku Catlina hehehe..Hadiah ni sumbangan dari Secret Bargains.Aku dah gi jengah blog Secret Bargains ni dan wow!Rambang mata aku tgk purse, wallet, handbag , belt dan perfume yang ditawarkan!dengan tagline, My Loss is Your Gain, Secret Bargains menambat hati utk shopping kat sini, branded stuff at low prices!!!

Purrr-leaseeee…oh pur-leaseeeee let me win this one!I promise to scratch ur back if I win!Meoowww!Hehehehe….


Purrr- leaseeeee?

photo source:here

So I can look stylish & purrrr-retty like this?

photo source here and edited by me

Giveaway ni akan tamat pada 20 Mei 2010.Dua hari lagi..cepat join!Special thanks to Baby Ibu & Secret Bargains for such lovely giveaway!Daaaaa!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: