Ilhan Ryan Mother’s Day Lucky Draw

Organized by my online buddy, Kak AiVee.Thanks ye kak for organizing such exciting contest!

Bermula 7 Mei – 30 Mei 2010.Jom sama2 sertai lucky draw ni!

Very the simple lucky draw!(aku nak menang album gmbr tu, wpun dah ada photobook, ada lagi gmbr2 E-ein yang aku dah printn sebelum2 ni, belum beli album baru…

1) Harus jadi Follower Ilhanryan & Aivee-Emart dan add dalam Bloglist
2) Buat satu Entry yg simple (letak banner, tajuk, tarikh & link) berkenaan Giveaway/Lucky Draw Ryan ni.Optional ~ Dan pada sesapa yg agak2 nak rajin tu ade lagi 1 lagi hadiah menanti anda (maknanya peserta yg dapat hadiah lucky draw juga berpeluang untuk menang). cuma lakukan ini; – tambahkan entry spt diatas 2) berkenaan blogshop Aivee-Emart beserta 1 or 2 keping gambar product yang menarik perhatian anda.

3) Letak Banner Giveaway/Lucky Draw Ryan pada Sidebar blog.

4) Tinggalkan jejak/comment beserta butiran ini;
a) link Giveaway/Lucky Draw Ryan blog and

b) id/nama glamer follower anda

c) email anda

Good luck kepada semua yang join!!Nak tgk hadiah dia ada kat sini k!

2 Comments

  1. ryan'sluver said,

    May 18, 2010 at 3:10 am

    salam cat,tqvm buddy ;)join LD Ryan. gud luck!

  2. CatlinaFly said,

    May 18, 2010 at 8:51 am

    ok welcome kak!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: