Jom pakai kasut!

Kasut baru E-ein..sayangnye terbesar lah pulak..aku beli saiz 3.Sebab E-ein dah tak muat saiz 2, tapi saiz 3 leh terlonggar pulak..huhu…nanti mama carikan yang sesuai utk E-ein eh..dan nak cari gak kasut lampu mcm Qaiser Zahrin punyer..hihi, confirm E-ein tak jalan punye sebab ralit tgk lampu!
Heh..macam dah pandai je!

7 Comments

  1. @e_da said,

    May 18, 2010 at 11:30 am

    waaa e ein dah dapatkasut.. lepas ni leh berlari…

  2. Miss Q said,

    May 18, 2010 at 12:11 pm

    ohhh.. kasut lawa canggini sayang la weyh nak jahit-jahit getah pinggang halus tuhhh

  3. May 18, 2010 at 12:49 pm

    mia dah pakai size 4besar kan kaki dia

  4. Intan said,

    May 18, 2010 at 2:21 pm

    Waaa nak dapat lagi kasut baru ye e-ein…bear sebelah tu muat kot kasut size 3 itew😀

  5. Nadiah Sidek said,

    May 18, 2010 at 2:30 pm

    longgar sikit takpe sbb kaki budak cepat besar

  6. Gieyana said,

    May 18, 2010 at 3:48 pm

    dh besar rupanya si comeyy jer..pandai lak nk pakai kasut..cute!

  7. Diamilikku said,

    May 19, 2010 at 2:40 am

    masa umur e-ei memang susah nak cari kasut..sebabnya saiz sedia ada tak muat…a size bigger longgar…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: