Sakit tangan

Minggu lepas, tgn E-ein ada luka sikit …..Puncanya?dia sendiri yang garu sampai berdarah.Dia kan selalu gatal2 kulit.Kesian pun ada.So, balik dari umah pengasuh satu petang tu, aku tanya dia:

E-ein, tangan tu kenapa?sakit ye?“sambil aku tunjuk kat tempat luka tu.

E-ein tunjuk2 kat tgn dia sambil buat muka nak nangis.Macam nak mengadu pun ada.”Hek hek hek” macam tulah lebih kurang dia merengek sambil tunjuk tgn dia yang luka tu.Lepas tu dia main permainan dia mcm biasa .

Dah 2 minggu hal ni berlaku, tapi dia masih lagi buat action tgn sakit ni!Abah dia pulak makin suka mengaga (usik) E-ein, lagi2 ditanyanya tangan mana sakit.Tak percaya?Tgk video kat bawah!

7 Comments

  1. kakchik said,

    May 19, 2010 at 2:43 am

    ala… kesiannya e-ein… merengek sambil pegang tangan dia yg sakit tu. tapi tengah macam tu pun e-ein tetap comel. betul betul betul…. hehehe. moga-moga Allah beri keupayaan kat catlina untuk mendidik dan menjaga e-ein dgn penuh kasih sayang hingga jadi insan yg mulia. anak comel, mestilah besar menjadi comel rupa paras dan akhlaknya. insyaallah.

  2. ICA said,

    May 19, 2010 at 2:57 am

    kesiannya dia….mmg boleh faham sangat la bab ni..sebab anak ica si Aila pun selalu kena attack dengan semut, nyamuk…so selalu tangan kaki dia gatal2…and dia pulak tu suka sangat garu sampai berdarah2 dibuatnya…..

  3. Izan Ishak said,

    May 19, 2010 at 4:05 am

    hi cat…naufal n twins izan suka tgk e-ein cakap…betul3…super duper cute okay!!

  4. MeL MikaiL said,

    May 19, 2010 at 8:12 am

    hahaha comellah e-ein ni..lagi ayah dia nyakat lagi dia ngadu ye hehe..

  5. Nadiah Sidek said,

    May 19, 2010 at 1:09 pm

    hihi..kelakar la e-ein ni

  6. rynas said,

    May 19, 2010 at 3:23 pm

    hheheh..comei gitu ..

  7. chugie said,

    May 19, 2010 at 3:42 pm

    huhuh.. manja dengan abahnye ye..macam fatin gak lah ni.. makin di agah dek ayahnye, makin menjadi nangisnye.. manja betul..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: