Sedang membaca buku ini….

Sambungan dari trilogi novel di bawah….

Sekian..good nite!🙂

13 Comments

  1. kak mas said,

    May 20, 2010 at 11:07 pm

    bes ke buku ni? ada macam ayat2 cinta tak?

  2. Diamilikku said,

    May 21, 2010 at 12:05 am

    writer tu my coursemate masa di UKM (tapi dia student veteran aaahhh)..hehehhe..tapi sangat baik…selalu bantu su buat assignment…n slalu saya masuk grup dia kalau ada presentation…confirm markah tinggi….

  3. CatlinaFly said,

    May 21, 2010 at 12:47 am

    kakmas: novel ni novel epik thriller, berlaku zaman kesultanan melaka and ada unsur mengembara masa sket🙂

  4. CatlinaFly said,

    May 21, 2010 at 12:47 am

    suhana: iye? hehehee..skrg contact lagi tak?

  5. ~~@lyci@~~ said,

    May 21, 2010 at 1:24 am

    wahhh.. same like me..alycia br ajer beli.. tp blum bc lg.. xsabar nak tau kisah laksamana sunan seterusnya..

  6. May 21, 2010 at 1:43 am

    wah!!!!cinta sufi..heart da story…

  7. ~ Lady ell ~ said,

    May 21, 2010 at 2:29 am

    wah..semua citer tutup2 mata nih.nmpk 2 bijik mata jer..:)

  8. ~ Lady ell ~ said,

    May 21, 2010 at 2:29 am

    tutup muka*

  9. Diamilikku said,

    May 21, 2010 at 2:31 am

    cat : dah lost contact…dan mula rasa segan..sebab dulu masa belajar tak tau pun dia ni penulis buku2 nih semua….lepas dah grad baru sedar coursemate ku glamer rupanya..

  10. CatlinaFly said,

    May 21, 2010 at 4:42 am

    lady ell: hence, sebab tu ada salah satu tajuk buku tu, hijab🙂..dalam maknanye gmbr2 tu..memamng watak2 tu berhijab, kecuali yang buku first tu.yang buku last, watak berhijab ialah balu seorg bangsawan portugis yang mencari kebenaran di tanah melayu hehehehe

  11. CatlinaFly said,

    May 21, 2010 at 4:43 am

    alycian & adrey: hehehe samalah kita, jumpe nanti mesti syok sembang..dgn kawan2 kat opis, baca novel RAM ni leh jadi bhn sembang!

  12. Normaliza said,

    May 21, 2010 at 6:47 am

    saya dah baca 3 buku tu. mmg syiok abis..suka sangat dgn watak sunan tu :)yang terbaru tu lum sempat baca lagi. kena cari masa sesuai sebab kalau dah stat baca mmg tak leh tinggal dah..hehe

  13. dyea irdina said,

    May 21, 2010 at 7:44 am

    wah mesti beli ni…tiga dah baca cinta sufi je lom…minat sgt gan ramlee awang murshid tu…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: